vesmor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Çalışmalarınızı,resimlerinizi upload etmek için yeni Paticik Upload System Upload ettiğiniz dosyalar ayni adres altinda /dosyalar klasörüne gitmektedir.[signature][hline]Robotic Individual Programmed for Peacekeeping and Efficient Repair
Zed Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 teşekkürler de, paticik ile alakası nedir?[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Herkes yer arıyordu resimleri upload etmek için,bende yardım olsun diye paticik görsel sanatlar için bir tane host edeyim dedim (Tamamen unofficial)[signature][hline]Robotic Individual Programmed for Peacekeeping and Efficient Repair [Bu mesaj Ripper tarafından 12 Haziran 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Ripper tarafından 12 Haziran 2004 14:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Qui Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Bu hizmeti paticik.com verse keşke, bu bölüm için en azından sahip çıksa sanatçılarına! Görsel şeyler bölümün ta kendisi![signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bizde pati halkı olarak veriyoruz işte ne güzel :)[signature][hline]Robotic Individual Programmed for Peacekeeping and Efficient Repair
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ripper saol güzel bi katkı[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Şuna doğru bir adım daha[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Ripper bu iyi bişi bence bu olayı paticik mod.larıyla görüş resmi yapın :D[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 paticik albüm açıldı.. peki bu herhangi bir dosyayı upload etme imkanı veriyor mu? sınırsız bandwith var mı? ne kadar yer alanı vs vs?[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 tek bir dosya halinde 300kb izin veriyor sadece resimler için burası istersen sana alan lazimsa ftp user açarim site üstünden[signature][hline]Robotic Individual Programmed for Peacekeeping and Efficient Repair
fab Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 verdiğin emek yönünden seni kutlarım ama sadece tek başına bir upload sisteminin bu bölüme ne katacağını bilemiyorum. Çünkü zaten 3-4 tane bu tür hizmet veren adresler var. Aslında xml destekli bir flash site yapılsa içinde kategori ve galeri usulü bir sistem olsa çok uygun olurdu. Tabii flash olmasada olur.[signature][hline]mesela beş
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 oky bu bölüm için birkaç şey daha yapmak istiyorum bakalım izin alabilirsem[signature][hline]Robotic Individual Programmed for Peacekeeping and Efficient Repair
fab Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 neler mesela? anlat bizde yardımcı olalım fikir veya teknik yönden.[signature][hline]mesela beş
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 olm paticik kendini aşıyo bambaşka bişi oluyo gitgide. oha yani. :)[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you!
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Bu arada galiba söylemedim MAX : 300KB[signature][hline]Robotic Individual Programmed for Peacekeeping and Efficient Repair
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Etkilenmez etkilenmez,merak etmeyin zırt diye aslada silmem çalışmalarınızı[signature][hline]Robotic Individual Programmed for Peacekeeping and Efficient Repair
fab Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 arkadaşlar farkındamısınız bilmiyorum ama zaten şuan albümde görsel sanatlar bölümü açıldı. Paticik'in offical bir galerisi var şuan.[signature][hline]mesela beş
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 direk link verebiliyormuyuz?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Yakinda paticik boyle birsey olucak:
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 dosya açılmıştır hedesini kaldır geri demek çok sinir bızucu olmuş :) ehuhe elbet bir gün bizimde gökdelenimiz olacak hatta resmini çok çektik :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 16 Temmuz 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar