Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Profession Guideleri


Rikkie

Öne çıkan mesajlar

Hikayem şöyle.. Aylardır yıllardır alchemist/herbalist olarak çok güzel geçiniyor(d)um. Hani kaç zamandır da aynı guilddeyim, kimse de "go get a proper crafting profession that 46-48 spell power couldve make us get immortality last night!!1" gibisinden birşeyler söylemediği için şu ana kadar bir heves de hiç gelmedi, hem de dalarandan icecrowna uçarken yolda lotus bulma ability'sini silmek.. vesaire. Şimdi trade channelde "HORDE WARRIORS IS A NEWLY FORMED GUILD WE CLEARED ICC AT ITS FIRST DAY WE'VE AN IMBA SQUAD BLA BLA BLA RECRUITING BLA BLA BLA NO MOAR DKS LOL" şeklindeki guildler bile "2nd crafting profession is OBLIGATORY" diye spamlıyorlar, bizim GM skinningle geziyor bir yerde, aslında adamlarınki doğru birşey, maksimum verimin maksimumunu almak istiyorlar, da yine de bazen why so serious diye macro yapası geliyor insanın :p Gerçi skinningin passive crit getirisi healerlar için daha iyidir belki ondandır bilmiyorum da. Herneyse konuyu fazla dağıtmayayım.

Şimdi bu reforging hedesini duymuşsunuzdur. Cataclysmle gelicek, tailor/blacksmith/leatherworker, engineer ve jewelcrafterların itemlerini küçük çaplı da olsa üzerlerinde çeşitli düzenlemeler yapmalarına olanak sağlıyacak. Yani tamamen bir stata abanmanızı engelleyecek restrictionlar konulcak olsa da mesela yeni kılıcınızın üzerindeki staminanın bir kısmını düşürüp ona daha fazla strength yükleyebileceksiniz. Aslında crafter-only birşey mi olucak ondan emin değilim bilen birisi varsa söylesin, ama her seferinde birisine hadi şundaki spiriti düşürüp biraz intellect attırıver be diye rica etmek zorunda kalmamak, orgrimmarda/stormwindde "reforging services 20 gold only!" diye gezicek adamların kahrını çekmemek, hem de dilediğimce itemlerle oynama rahatlığını yaşamak için birşey kasıyım artık istedim. Çünkü aynı bugün tbc materyallerinin ahde bulunmasının zor olduğu, bulundukları zaman da son derece overpriced oldukları gibi yarın da wotlk materyalleri aynı şekilde olucak... bence :p

Daha önce hiç profession kasmadım, alchemyle herbalism levellarken zaten tavana vurmuştu, alt characterlerde profession bile yok hiçbirinde o derece yani ;o Stickydekiler çok eski, öyle doğru düzgün birşey de bulamadım, aslında aramaya da pek inanmadım nasolsa patide bu işi de en kestirmesinden defalarca yapan olayın uzmanı olmuş birileri vardır yine her konuda olduğu gibi diye :p Şöyle "0-300 arası şu kadar cloth, şu kadar ore, şu kadar bilmemne lazım toplamda" "250ye kadar şunu yapın, 300e kadar aslında şu sarı kalıyor ama bunu yapmak daha iyi çünkü 300den sonra size lazım olucaklar" şeklinde güzelce veren guidelarınız var mıdır? Hatta direk buraya pasteleyin yani (:D..

Teşekkür ettim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wow-professionstan daha ucuza engineering, enchanting ve isnc. kastım ben. Serverlerinizdeki AH fiyatları baya farklı olabiliyor guideı hazırlayanlarınkinden.

O yüzden şöyle bir 50 skill rangeinde ileride yapmanız gerekenleri de inceleyerek ve AH'tan matleri check ederek kendiniz kasın. En hesaplı öyle oluyor.

Ama illa guide kullanacağım param bol, serverde de orada yazan mat fiyatları daha uygun diyorsanız da wow-professions en ucuza mal edeni netteki tüm guideler içerisinde o bakımdan tavsiye ederim yine de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

reforging kendine özgü olmaz


Malesef kendine özgü, bu sebeple nerdeyse her craft mesleğe vermişler bu özelliği. Yani 2 meslekten birini tailor-BS-JC-LW gibi bir craft meslek yapması gerekecek herkesin.

Tabi daha beta bile değil yeni exp, değişebilir. Ama şuan ki durum bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında exp çıktıktan ve milyonlarca craft yapıldıktan sonra bunla ilgili daha bir ton değişiklik yapar blizz. Çünkü baya abuse etmeye açık bir sistem gibi görünüyor.

Bir pacthden sonra nerfledikleri bir stat sonrası hep beraber tüm itemleri craft yapacaksak raidin tek anlamı herhangi bir yüksek level item almak yetecek gibi bir durum ortaya çıkıyor.

Hele resi falan değiştirilebiliyorsa PvP'den item alıp onu PvE yapmak diye bir kavramda ortaya çıkacaktır. İlginç yani bu sistem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...