Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paticik 2009'un En İyi Oyunlarını Seçiyor, adaylar başlığına hoşgeldiniz. :) Bu başlıkta geçen yıl içerisinde İngilizce tam sürümü çıkmış PC oyunlarını listeleyeceğiz. Seçim listesi sadece bu adaylar üzerinden hazırlanacak. 1 Ocak 2009 - 31 Aralık 2009 arasında İngilizce tam sürümü yayınlanmış PC oyunlarını yazabilirsiniz bu başlıkta. OYLAMA YAPMIYORUZ BU BAŞLIKTA, "BEN BUNU SEÇİYORUM", "BU EN İYİSİ" VS DEMENİZİN ANLAMI YOK. Yanlış oyunlara örnekler: Disciples 3. Neden? İngilizce yayınlanmadı. Heroes of Neverth. Neden? Tam sürümü yayınlanmadı. Adaylarımız birkaç gün içerisinde belirli olduktan sonra, oylamanın yapılacağı ayrı bir başlık açacağım. Oylama için 1-2 haftalık bir süreç olacak, tamamlandığında sonuçların yayınlanacağı ayrı bir başlık açacağım. O nedenle bu başlığı temiz tutalım rica ederim ki oyunları derlemek kolay olsun, yorum veya başka şeyler yazmayın çünkü temizleyeceğim bunları. Yorumlarınızı sonuç başlığına saklayabilirsiniz. ;) Ben aklıma gelenlerle başlayayım, siz devam ettirin. Dragon Age: Origins Batman: Arkham Asylum The Sims 3 Left 4 Dead 2 Red Faction: Guerrilla Plants vs. Zombies DiRT 2 7.62: High Calibre Divinity II: Ego Draconis Drakensang Empire: Total War Ghostbusters Call of Duty: Modern Warfare 2 The Last Remnant Tropico 3 Street Fighter 4 Borderlands Overlord 2 Resident Evil 5 The Godfather 2 Warhammer 40,000: Dawn of War II Velvet Assassin Wolfenstein Hearts of Iron 3 Majesty 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 sadce 4unu filan oynadim ama BATMAN diyorum. borderlandsi iki kere yazmissin. bikac tanesi tekrarli sadece border degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Demon's Souls (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Hepsini ben de oynamadım oynadıklarım içinden dragon age origins diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Bence kategorilere ayırmakta fayda var, fps ile spor oyununu karşılaştırıp bu daha iyi oyun demek saçma geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 borderlands olmasaydı dragon age ve call of duty arasında kalırdım, ama borderlands'le aldığım keyif gerçekten bambaşkaydı finali felaketti gerçi ama yine de iyidir eauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 başlığın amacını anlatamadım sanırım, sadece adayları belirliyoruz arkadaşlar. oy vermiyoruz henüz. ve evet kategorilere ayıracağız, merak etmeyin. sadece oylanacaklar listesinde olmasını istediğiniz oyunları yazın buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ehi okumamışım bile pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Prototype Chronicles of Riddick : Assault on Dark Arena Demigod Fuel Pro Evolution Soccer 2010 Call of Juarez : Bound in Blood Overlord Wanted GTA 4 Crysis : Warhead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 GTA 4 Crysis : Warhead 2008 oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Assassin's Creed 2 Pc için çıkmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 FM 2010 NBA 2k10 Arma 2 The Saboteur Men of War eklenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Nub mod, konuyu kilitleyecektin bitecekti işte. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Sam said: Bu başlıkta geçen yıl içerisinde İngilizce tam sürümü çıkmış PC oyunlarını listeleyeceğiz. Seçim listesi sadece bu adaylar üzerinden hazırlanacak. 1 Ocak 2009 - 31 Aralık 2009 arasında İngilizce tam sürümü yayınlanmış PC oyunlarını yazabilirsiniz bu başlıkta. cevap beklediğim bir başlığı neden kitleyecektim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 tales of the monket island Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 battletoads 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 sengoku rance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Armed Assault 2 Operation Flashpoint: Dragon Rising Runaway: A Twist Of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 abi kimseden oy cıkmayacak oyunları da sıralamanın anlamı yok. yüzlerce oyun var 2009 boyunca piyasaya cıkan hepsini mi katıcaz oylamaya? kafaya oynayacak bi kac tane oyun var zaten mw2, dragon age vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 cod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 toggie said: abi kimseden oy cıkmayacak oyunları da sıralamanın anlamı yok. yüzlerce oyun var 2009 boyunca piyasaya cıkan hepsini mi katıcaz oylamaya? hayır, sadece birilerinin hatırlayacağı ve oylamada görmek isteyeceği kadar önplanda olanlar lazım. oylama başlığında "FALANCA OYUN YOK BÖYLE SEÇİM Mİ OLURRRR" diyenleri görmek istemiyorum, daha önce yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 kimsenin duymadigi ps3 e exclusive ve oylamalarda adi sani pek gecmiyen bir oyun olan demon souls bu sene butun odulleri topladi mesela, en iyi RPG odulunu dragon age in elindenaldi cogu sitede baslik 2009 un en populer oyunlari degil 2009 un EN IYI oyunlari her populer oyuna "IYI" diyiceksek kotick amca bizle daha coooooooook dalga gecer, sirtimizdan paraciklari goturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 İyi olmayan oyun popüler olamaz zaten, normal değil mi bu? Demon's Souls en iyi oyun secildikten sonra popüler oldu zaten. Daha önce böyle bir oyundan haberi yoktu kimsenin ama Dragon Age bekleniyordu. Eger en iyi oyun olmayı hakedecek olanları almayacaksak oylamaya bosuna kastırmayalım insanları direk 2009'da cıkan tüm oyunların listesini koyayım ben, hemen gecelim oylamaya. Fallen Earth: Welcome to the Apocalypse Europa Universalis III: Heir to the Throne Tales of Monkey Island Star Trek: D-A-C DiRT 2 Aion Serious Sam HD: The First Encounter For the Glory Rogue Warrior James Cameron's Avatar: The Game King Arthur - The Role-playing Wargame The Sims 3: World Adventures Ninja Blade Football Manager 2010 WorldShift Left 4 Dead 2 Call of Duty: Modern Warfare 2 Shattered Horizon Machinarium League of Legends Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition Dragon Age: Origins Borderlands Painkiller: Resurrection Torchlight Tropico 3 Dreamkiller Cities XL Risen Lucidity Red Faction: Guerrilla Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes Mini Ninjas Order of War Ashes Cricket 2009 Resident Evil 5 Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim Championship Manager 2010 Darkest of Days CrimeCraft Officers Champions Online Section 8 Batman: Arkham Asylum Raven Squad: Operation Hidden Dagger All Aspect Warfare Osmos Return to Mysterious Island 2: Mina's Fate Wolfenstein The Path Hearts of Iron III East India Company Memento Mori Clutch Bionic Commando Overlord II Death to Spies: Moment of Truth ARMA II Street Fighter IV Out of the Park Baseball 10 The Secret of Monkey Island: Special Edition Dawn of Discovery Blood Bowl Trine Fuel Tales of Monkey Island Chapter 1: Launch of the Screaming Narwhal Transformers: Revenge of the Fallen Still Life 2 Hinterland: Orc Lords Call of Juarez: Bound in Blood Tunnel Rats: 1968 Spore Galactic Adventures Blueberry Garden Ghostbusters The Video Game Prototype Burnout Paradise: The Ultimate Box Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper Delta Force: Xtreme 2 Damnation The Sims 3 Necrovision Killing Floor F.E.A.R. 2: Project Origin Terminator Salvation Battlestations: Pacific Helldorado Plants vs. Zombies X-Men Origins: Wolverine Neverwinter Nights 2: Mysteries of Westgate Velvet Assassin Stalin vs. Martians And Yet It Moves Zeno Clash Cryostasis: The Sleep of Reason Company of Heroes: Tales of Valor Wallace & Gromit Episode 1: Fright of the Bumblebees Wallace & Gromit's Grand Adventures Elven Legacy Death Track: Resurrection Demigod Flock Dark Sector The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena World in Conflict: Soviet Assault The Godfather II Grand Ages: Rome Leisure Suit Larry: Box Office Bust BattleForge The Dark Eye: Drakensang Stormrise Men of War Codename Panzers: Cold War Command & Conquer: Red Alert 3 Uprising The Last Remnant Empire: Total War Watchmen: The End Is Nigh ShellShock 2: Blood Trails Puzzle Quest: Galactrix Tom Clancy's EndWar Warhammer 40,000: Dawn of War II Worldwide Soccer Manager 2009 Burnout Paradise: The Ultimate Box F.E.A.R. 2: Project Origin Football Manager Live MLB Front Office Manager Fallout 3 Mirror's Edge Saints Row 2 The Lord of the Rings Online: Mines of Moria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 hayır normal değil, o yüzden gamespot yıllardır "best game noone played" ödülü veriyor her sene. (:P) ben mesela 7.62'ye vereceğim oyumu ki senin listende yok, ;) böyle sorunların önüne geçmek için bu başlığı açtım önce. birkaç güne oylama başlığını hazırlarım, insanlar yazmaya devam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 dragon age a vampyre story pc için oyunlar değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar