aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 haydaa daha bebeyken batinin ahlaksizligini vermissiniz, dicem ama santa da bizden, cok sekerlenk olmus, masallah.
aquatik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Ahah, oyuncak gibi olmuş. Tatlı gülücüğünün hiç eksik olmayacağı nice mutlu, sağlıklı yıllar diliyorum bebişe... :)
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 2. fotoğraf bildiğin vitrine konan oyuncak bebeklerden.
copry Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 çok da datlı pek de datlı tütütü maaşallah =)
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ahahaha muhteşem=) allah analı babalı büyütsün=)
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 maşallah çok tatlı olmuş:) nazar değmez inşallah:)
Nalorifein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 cok tatlı ya nazar degmesin maşallah
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ahaha ilk foto bunun kontrbas versiyonu gibi
idilik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 16 sına geldiğinde, ilk resimdeki gibi, bir gözünü hafif kısıp, elini uzattığında, kızlar birbirini ezerek koşacağa benziyor o uzatılan ele...hehehe...
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 "nutella yerim" said: kuzey kim sizin cocugunuz mu Dartanian said: Patinin çocuğu babası sostizm. )) ehehe çok güldüm buna. Pati ama o da doğuştan. Doğduğu gün hastanade patiye yazmıştım :D Hatta doğum öncesi de paylaşmıştım sizlerle. Kuzey ÇOK ŞEKER bir bebek oldu maşallah. Edit: Not: idilik said: 16 sına geldiğinde, ilk resimdeki gibi, bir gözünü hafif kısıp, elini uzattığında, kızlar birbirini ezerek koşacağa benziyor o uzatılan ele...hehehe... annesi de bu mesajı çok beğendi. Hem anlam olarak hem de Türkçe dil becerisi olarak... Gramer - türkçe bilen patileri seviyoruz ailecek.
Öne çıkan mesajlar