aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 gencler sakin, bulanti demiyo, agri diyo.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 eşek arısı yutarsan kavga ederler. eşek döver. ama bu seferde "esek arisi" sorunun olur. ehehe.
bosphorus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 türk kahvesi yap bidene yanında bi sigara yak oh mis. ağrı mağrı kalmaz.
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Sigara icmiyorum Cay iyi geldi gecirdi hemen
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 abi, CAY ve ÇAY aynı şeyler değil. sen samete ŞAMET der misin? dense hoşuna gider mi bi samet olarak? yada sana ÇEYDA deseler, hoşuna gider mi bi ceyda olarak? SÜKRÜ deseler? ÜTKÜ deseler? olmaz. az önce ÇAY ile konuştum. durumdan acaip rahatsız. lütfen. dikkat edelim. ayrıca türkçe karakter sorunun falan da yok yani. yukarda paşalar gibi "İ" var.
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 başlıktaki ğ yi yerine koy o hazımsızlık yapmış!!!!!!!!11111111
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 TheRiverBelow said: abi, CAY ve ÇAY aynı şeyler değil. sen samete ŞAMET der misin? dense hoşuna gider mi bi samet olarak? yada sana ÇEYDA deseler, hoşuna gider mi bi ceyda olarak? SÜKRÜ deseler? ÜTKÜ deseler? olmaz. az önce ÇAY ile konuştum. durumdan acaip rahatsız. lütfen. dikkat edelim. ayrıca türkçe karakter sorunun falan da yok yani. yukarda paşalar gibi "İ" var. Dostum iphoneden yaziyorum bilgisayarim teknik serviste update etmedigim icin tr klavye oyun vs hicbisey yok Hai capito ?
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Cairne said: Denedim CİKMİYOR sdfbu ney o zaman? İ'den daha türkçe bi karakter var mı? yok. eheh
Öne çıkan mesajlar