Brigand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 hadi yeni yıla girerken hayatlarınızda bazı şeyleri değiştirin. mesela telefonumdaki eski ve uzun süredir konuşmadığım insanları siliyorum şuan eski kız arkadaşıma ait ne varsa atacağım birazdan son yiyecek içecek keyfimi yapacağım ve 2010'da yediğime içtiğime dikkat edeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 kız arkadas esyalarını fakire ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 herşey tamam ama said: son yiyecek içecek keyfimi yapacağım ve 2010'da yediğime içtiğime dikkat edeceğim bu tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 olm ben 2010 da günü gününe çalışıcam hade len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 yarım saat kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 duş alayım ben bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 2010'da başka char kasmicam inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 sae senin kasmadığın ırk*class kombinasyonu kalmışmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Brigand said: hadi yeni yıla girerken hayatlarınızda bazı şeyleri değiştirin. mesela telefonumdaki eski ve uzun süredir konuşmadığım insanları siliyorum şuan eski kız arkadaşıma ait ne varsa atacağım birazdan son yiyecek içecek keyfimi yapacağım ve 2010'da yediğime içtiğime dikkat edeceğim 3 sene önce yılbaşında yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 sigarayi birakmicam, vazgectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 karar almamaya karar verdim ben bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 senko said: sae senin kasmadığın ırk*class kombinasyonu kalmışmıdır? eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 nom varyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 yavuz undead şaman fln açabiliyormuş zaten, blizz kıyak geçmiş ona :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 2010 a pc basındamı girdiniz :S Kesinlikle asagılama yok keza bende 2-3 yılbaşı pc basındaydım ama pok gibi bi durum bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar