tomkat Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Gecen gun bu daggeri aldim mal gibi statlara bakmadan(dagger dustu diye gaza geldim heralde).Replace ettigim dagger da bu veya bu duruma gore. Simdi invigoration %75'den fazla procluyor ama kaybettigim statlarin yerini dolduracak kadar iyi mi onu bilmiyorum. Her zamanki daggerlarimla 9.1 dps yaparken saurfang'da, bunu kullandigimda 8.9'a kadar dustu. Belki rng veya farkli raid setup'un etkisi vardi ama bu daggera gp harcadigima pisman oldum.Energy regeneration buff focused attacks ile birlestiginde cogu zaman energy sorunu yasamadim ama kaybettigim statlari telafi ettigini de pek sanmiyorum. Gelecekte bufflanir mi acaba? Veya bunu kullanan baskasi da varsa test sonuclarini yazabilir mi pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Bu dagger ne abi lol bunun formatta bir dagger onyxia dan düşüyor yani kötü dagger değil ama şuan elindeki hard mode daggerlardan da iyi değil ben olsam almazdım yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 yazık etmişsin puanına geçmiş olsun :) o dagger 245-258 arasındaki boşluğu doldurmak icin koyulmuş bişey o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ben de nibelung aldim ilk hafta >: proc berbat ztn enlightment kullaniyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Bende denemek için min dkpden nibelung almıştım berbat bir staff kesinlikle bufflanmalı çünkü öte dandik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Pve için kimle konuşsam bu daggerı kullanmıyor, heroic daggerına devam ediyor. Peki ya pvp de nasıl olur acep bu dagger... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar