escape Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 aldım. annem geldi birsürü nutuk attı. bilgisayarı kaldıracagını söyledi. askerde adam olursun dendi. sinirlerimi bozdular. içimi kararttılar. bütün yaşama sevincim gitti. bugün route 2010'a gidicektim heyecanlıydım o bile yok artık. bitmişim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Neden aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 kızın eteğini mi kaldırdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 yoksa eteği kaldırdıktan sonra pandik mi attın. veya avuçlama dediğimiz eylemi mi gerçekleştirdin? çirkin şeyler bunlar, yapmayın...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 geyik yapmayın abi. gergindim kızla tartışmıştım derse girdim. sende yaz sen niye yazmıyosun dedi. yazmıyorum hocam cannım istemiyo dedim. bişi geveledi orda anlamadım cünkü tam o anda patladım. yeter lan seninlemi uğraşıcam bide diye bagırarak sınıftan cıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Şahsen bizim peder olsaydı o ara öğretmen uçan tekme atardı kafana sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ahahahaha asi genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 yeter lan seninle mi uğraşıcam demiş hocasına aaaaaadjshfdsagad, birader yaş kaç senin? dgfdgd lise öğrencisine yaş sormuşum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 şimdi liseye gelmiş öğrenciye "sen niye yazmıyorsun yavrum" diyen hocamı daha mal, yoksa canı sıkkın hocaların arkasından evde karısı/kocası/cocuguyla tartışmış bize patlıyor ......... diyen öğrencinin kız arkadaşıyla kavga edip hocaya patlamasımı onu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 klarayla ip atlamaya benzemez bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ahah veya anneme denk gelseydin o da kötü yapardı. evde kuzu gibi ana olan şahıs dellendirildi mi bildiğin rage'e bağlıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Werewolf said: yeter lan seninle mi uğraşıcam demiş hocasına aaaaaadjshfdsagad, birader yaş kaç senin? dgfdgd lise öğrencisine yaş sormuşum <3 yaşım 13 veya 18 veya 21 birader asıl senin yaş kaç ki bu tarz bi makaraya vuruyosun olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ha escape bu arada haksızsın güzelim. Disiplin cezası da biraz fazla gibi gözüksede hak edilesi bir ceza bu davranışa karşı. hocaya hiçbi şekilde senle mi uğraşcam fln denmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 cado said: klarayla ip atlamaya benzemez bu işler söyle bakalım neye benzer? sen cok görmüş geçirmiş gibi duruyosun. anlat aydınlat beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 16 var mı "yhok" mu onu söyle "birader"? bu arada neye benzedigini disiplin kuruluna çıkarsan gösterirler merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 senko said: ha escape bu arada haksızsın güzelim. Disiplin cezası da biraz fazla gibi gözüksede hak edilesi bir ceza bu davranışa karşı. hocaya hiçbi şekilde senle mi uğraşcam fln denmez... ya ben haklıyım demiyorumki. evde yapılan nutuk ve muameleye uyuz oldum. ve ayrıca hocadan da sonradan özür diledim ama cok geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 boşu boşuna almamışsın cezayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Gaap said: 16 var mı "yhok" mu onu söyle "birader"? bu arada neye benzedigini disiplin kuruluna çıkarsan gösterirler merak etme. cok karizmatik bi mesaj yazmışsın <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 var mı daha laf sokmak isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Ceza ne? Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ciddi bişi yazmışken hala laf sokmaya calışan var mı veya öyle söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 tmm beyler sakin fazla üstüne gitmeyin said: buluğ çağındaki bireyleri hoşgörülü yaklaşmak gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ciddi ama lisede örtmene atar yapıp ceza almak komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Boci said: Ceza ne? Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. ben hiç böyle bişi yazmadım hayatımda. ama o devirler geçti ya artık öyle yazdırılmıyo. en fazla kaç sayfa yazdırdılar sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar