Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disiplin Cezası

escape

Öne çıkan mesajlar

şimdi liseye gelmiş öğrenciye "sen niye yazmıyorsun yavrum" diyen hocamı daha mal, yoksa canı sıkkın hocaların arkasından evde karısı/kocası/cocuguyla tartışmış bize patlıyor ......... diyen öğrencinin kız arkadaşıyla kavga edip hocaya patlamasımı onu düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

ha escape bu arada haksızsın güzelim. Disiplin cezası da biraz fazla gibi gözüksede hak edilesi bir ceza bu davranışa karşı.

hocaya hiçbi şekilde senle mi uğraşcam fln denmez...

ya ben haklıyım demiyorumki.
evde yapılan nutuk ve muameleye uyuz oldum.

ve ayrıca hocadan da sonradan özür diledim ama cok geçti.
Sosyal ağlarda paylaş

Ceza ne?

Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam.
Sosyal ağlarda paylaş

Boci said:

Ceza ne?

Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam.

ben hiç böyle bişi yazmadım hayatımda.
ama o devirler geçti ya artık öyle yazdırılmıyo.
en fazla kaç sayfa yazdırdılar sana?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...