Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disiplin Cezası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aldım.
annem geldi birsürü nutuk attı. bilgisayarı kaldıracagını söyledi. askerde adam olursun dendi. sinirlerimi bozdular. içimi kararttılar. bütün yaşama sevincim gitti.
bugün route 2010'a gidicektim heyecanlıydım o bile yok artık.
bitmişim ben.
Mesaj tarihi:
geyik yapmayın abi.
gergindim kızla tartışmıştım derse girdim. sende yaz sen niye yazmıyosun dedi. yazmıyorum hocam cannım istemiyo dedim. bişi geveledi orda anlamadım cünkü tam o anda patladım.
yeter lan seninlemi uğraşıcam bide diye bagırarak sınıftan cıktım.
Mesaj tarihi:
şimdi liseye gelmiş öğrenciye "sen niye yazmıyorsun yavrum" diyen hocamı daha mal, yoksa canı sıkkın hocaların arkasından evde karısı/kocası/cocuguyla tartışmış bize patlıyor ......... diyen öğrencinin kız arkadaşıyla kavga edip hocaya patlamasımı onu düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Werewolf said:

yeter lan seninle mi uğraşıcam demiş hocasına aaaaaadjshfdsagad, birader yaş kaç senin?

dgfdgd lise öğrencisine yaş sormuşum <3

yaşım 13
veya 18
veya 21

birader asıl senin yaş kaç ki bu tarz bi makaraya vuruyosun olayı?
Mesaj tarihi:
ha escape bu arada haksızsın güzelim. Disiplin cezası da biraz fazla gibi gözüksede hak edilesi bir ceza bu davranışa karşı.

hocaya hiçbi şekilde senle mi uğraşcam fln denmez...
Mesaj tarihi:
senko said:

ha escape bu arada haksızsın güzelim. Disiplin cezası da biraz fazla gibi gözüksede hak edilesi bir ceza bu davranışa karşı.

hocaya hiçbi şekilde senle mi uğraşcam fln denmez...

ya ben haklıyım demiyorumki.
evde yapılan nutuk ve muameleye uyuz oldum.

ve ayrıca hocadan da sonradan özür diledim ama cok geçti.
Mesaj tarihi:
Gaap said:

16 var mı "yhok" mu onu söyle "birader"?

bu arada neye benzedigini disiplin kuruluna çıkarsan gösterirler merak etme.

cok karizmatik bi mesaj yazmışsın <3
Mesaj tarihi:
Ceza ne?

Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam.
Mesaj tarihi:
Boci said:

Ceza ne?

Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam. Bi daha öğretmenime bağırmayacam.

ben hiç böyle bişi yazmadım hayatımda.
ama o devirler geçti ya artık öyle yazdırılmıyo.
en fazla kaç sayfa yazdırdılar sana?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...