Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 şu sims denen mal oynundan ne zevk alıyosunuz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ev yapması çok zevkli, 6-7 farklı ev dizayn ettikten sonra siliyorum zaten. sonra ek paketi geliyor, yüklüyorum yine ev yapıp yine siliyorum. keşke ev yapmaya döşemeye dayalı bi oyun olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 gerçek hayatta gerçekleştiremediğim playboy profilini bu oyunca çizebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ben onu da gerçek hayatta gerçekleştirebildiğim için bi ev yapma kısmı kaldı bana işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Direkt hayat simülasyonu işte.. İkinci bir yaşam kapısı gibi. Evet çok gelişmiş değildi en son ama. Gelişir yane, oynayanları anlamak çok zor değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 bu vakitten sonra nickimden aşağı yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Doğru dedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar