nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 teflon kullanmayın arkadaslar son derece kanserojen oldugu artık biliniyor saglıgınız ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Oha girmemekte ısrar etmiştim topiğe niyeyse dory açmış ahahahhahah inanamadım. asdsad tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Kekik güzel olabilir belki, olur mu kekik tavuğa ya shjdkf Ben hiç anlamıyorum bu işlerden :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 kekik herşeye olur kekik'in güzel gitmediği tek bir şey varsa oda sadece kekiktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 adamınbiri said: kg'si 1000 dolar olan safrandan bahsediyoruz halen dimi? 4 yılda bi verim alabildiğin bi bitkiden yaklaşık 600 kg safran bitkisinden 1.5 kg baharatı çıkan safrandan? @burax :D hacı atahan'a söyle bi gün getirsin seni mutfağa şimdiye kadar bildiğin herşeyi unutcaksın :D 1gram safran 1 milyon kg suyu boyuyabiliyordu yannış bilmiyorsam[ton da olabilir ama 1gram'a 1milyondu hatırlıyorum.] gelecem vallah ikinci dönem bir gün gelecem mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 fesleğen de olur o zaman di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 napae said: Kekik güzel olabilir belki, olur mu kekik tavuğa ya shjdkf Ben hiç anlamıyorum bu işlerden :/ olur kekik guzel olur boyle tavukları tavada kizartip uzerine kekik de koyarsan nefis olur gorgontus'un ozel yemegi o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Ben bu işleri biliyorum o zaman, yemek yapmaya başliyim bari artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 senden hiçbir şey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ctrl+f yaptım tuz koymayı unutmuşsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 eline geceni at dene iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bu topic'den çıkarcağımız sonuç; tavuk soteye un koyulmaz safran çok pahalı bişeydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 nasil koyulmaz? sen de kim oluyosun? koyun da gorun. cok guzel oluyo hatta biberleriniz aci degilse biraz da pull biber ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 tavuk soteye un koyulmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 tavuk sote olmaz o zaman, baska bisey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 of gidin ya fastfood gencliyi acinasi siskolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 un koymanın nasıl bi etkisi oluyo? bu arada tavuk soteye mantar lazım ya, bence eksik kalmamalı. tek başına tavuk yavan olmuyomu? bi de köri+pul biber çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dory said: of gidin ya fastfood gencliyi acinasi siskolar. fastfood gençliği ne ya:D ben un koyulmaz diyosam koyulmaz okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 koyulmaz diyosunuz, tadınca löplöp yemeyin sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 görüntü berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 tavuk soteye olan tum saygım kayboldu bir anda kusura bakma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 şarap katın şarap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Fistan said: görüntü berbat acikinca yenden bak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ya arkadaslar bi bildigimiz var ki konusuyoruz ben normalde boyle sote yapmiyorum ama tadi guzel degisik diye koyduk pilav tutosu veya klasikleri oynamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 tavuk sote yapmak için tutoriale bakan adamın mutfağından iş çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar