dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 malzemeler tavuk (gogus, sote seklinde dogranmis) yesil biber 1 yemek kasigi un nane yag kup kup dogranmis tavugumuzu, yikayip tavamizin icine koyuyoruz. kendi suyunu birakip, cekene kadar karistirip pisiriyoruz (bu her turlu sote yaparken boyledir arkadaslar, yag koymadan once eti koyup suyunu cektiririz ki, direk yagin icine koydugumuzda ici cig kalir) daha sonra etler suyunu cektikten sonra, icine yagini ekliyoruz (sivi yag, goz karari bisi koydum ben) sonra 2 dk kadar o yagda tavuklari cevirdikten sonra icine biberleri koyuyoruz ve biberler pisene kadar karistirmaya devam ediyoruz sonra icine yarim veya 1 yemek kasigi(ben 1 koydum) un ekliyoruz ve karistirmaya devam ediyoruz bunu yaptiktan sonra tavuk tavanin dibine yapismaya baslicagi icin, surekli dikkat etmemiz lazim, hep karistiriyoruz bi yandan da etleri haşat etmiyoruz, mundar etmiyoruz. sonra icine 1 cay kasigi(istege gore daha fazla olabilir) kuru nane ekliyoruz ve karistirmaya devam sonra 1 çay bardağı sıcak su ekleyip yine karistiriyoruz sonra kapaigini kapatip kisik ateste biraz daha pisiriyoruz ve TADAAM cok lezzetli oluyo soteyi salca/domates olmadan yemezdim ben ama buna bayildim. tarifi dun annemden aldim bugun hemen deniyim dedim, madem deniyorum bi de tuto basayim dedim. afiyet olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 En güzel kahvaltı yemeği budur. Edik: Ama ben un kullanmıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 un? yağ? tavuk sotede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Abi bir de soğansız nasıl yenir bu yemek? Mutlaka yağı kavururken soğan da ekleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 soğansız yaparsın soğan isteğe bağlı koyulur şahsen ben evde tavuk sote yapıyosam biraz krema eklerim biraz köri baharı ve muskat cevizi gayet güzel oluyo bide kırmızı biber kırmızı biber çok yakışıyo kremalı tavuk sotede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 un koymayın ya hiç güzel olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Unu anlamadım ben. Biraz çıtırlaşması için un koyulduğunu biliyordum lakin üstüne 1 bardak su? Hamur olmaz mı o? Gözüm tutmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 o teflon sanırım cok zararlı biliyorsun degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi tavuk sotede un ne alaka??? deli misiniz krep mi bu :)) Benm tavuk sote anlayışımda mantar olmazsa olmaz, sadece biber tavugu yavanlaştırıyor. Bi de safran tavsiye ederim baharat olarak. 1 çay kaşığı yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 1 çay kaşığı safran hmmm baban nerenin prensi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 O nane bitirdi beni, iyk. :/ Ben soya soslu tabuk sote yapıyorum. Çok daha güzel. ^^ Ben yapmıyorum aslında da neyse jskldf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 pekaziz said: Abi bir de soğansız nasıl yenir bu yemek? Mutlaka yağı kavururken soğan da ekleyin :D tavuk ve soğan birbirinden uzak durmalı çok kuru olmasa bunu biraz daha az pişirip fırında kızartmak en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 adamınbiri said: soğansız yaparsın soğan isteğe bağlı koyulur şahsen ben evde tavuk sote yapıyosam biraz krema eklerim biraz köri baharı ve muskat cevizi gayet güzel oluyo bide kırmızı biber kırmızı biber çok yakışıyo kremalı tavuk sotede hayır efendim okulunu mu okuyorsunuz bu işin dicem olmicak not: Atahan'ı hep böyle kızdırıyoruz. sote bole olmaz efenim, siz tavuğu yağmışsınız, tavuk yapmışsınız da sote olmamış ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 adamınbiri said: 1 çay kaşığı safran hmmm baban nerenin prensi? niye abi aktarda gayet ucuza satılan bi baharat kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 körinin ana maddesi kendisi, köriye para verene kadar onu al daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sen onu safran mı sanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 fakir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 adamınbiri said: sen onu safran mı sanıyosun? safran tabi, sarı bi baharat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 kg'si 1000 dolar olan safrandan bahsediyoruz halen dimi? 4 yılda bi verim alabildiğin bi bitkiden yaklaşık 600 kg safran bitkisinden 1.5 kg baharatı çıkan safrandan? @burax :D hacı atahan'a söyle bi gün getirsin seni mutfağa şimdiye kadar bildiğin herşeyi unutcaksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 boya için kullanıyorlar safranı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 anladık safranbolu'ya gitmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yok valla hayatımda gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 birde tadı eminim güzeldir ama resimler brz kötü, ilk resim ile son resim arasında 3 fark bul desen sadece biber derim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 tarifi ilk aldigimda ben de ayni tepkiyi vermistim, nasil olcak acaba ki falan diye cidden nane sevmeyen arkadasim yedi begendi kremali tavuk gibi oluyo tadi da cok hafif un apayri bi tat veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 1 ve 3 arasinda bi ton fark var =) yag biber un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar