Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 37 derece Antalya şu anda ve felaket sıcak. Heryerim birbirine yapıştı bu kadar erken yaz gelmemişti hiç.. Denize gitsek dalgalı demin gördüm. Sıcak içecekler içmek iyi derler hep ben bi çay içtim iki misli dışarı çıktı 5dk içerisinde...[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 gerçekleri yazınca tersleniyoruz nedense:hrr:[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Kesinlikle küresel ısınma diye bişey var ve ben buna bugün inandım. Ve hissedilebilecek kadar etkili bi olay bu. Geçen sene yavaş yavaş ısınmıştı hava haziranın başlarında böyle olmuştu. Kışlar çok yağmurlu yazlar aşırı sıcak geçmeye başladı nedense son 3-4yıldır. Felaketlerde bundan oluyo diye düşünüyorum.Bi ben düşünmüyorum tabi gerçek bu sanırım.[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 malesef bana göre bizim geleceğimiz olmayacak bu küresel ısınma nedeniyle.[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 İnsanlar kafayı yedi hava sıcak diye deprem olucak diyorlarlar... Bingöl depremi ve bu sıcak havalar birleşince ortalıkta bir sürü sorunlu insan oldu...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Valla su anda haa istanbulda gölgede 22 derece güneşte 47 derece gösteriyor derece[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Güneşte Antalyada patlar heralde derece. maxibilitesi yetmez diyorum ben okadar bi bahar sıcağı bu... Levie bize bişey olmaz bu küresel ısınmadan biz ölür gideriz ozamana kadar belki torunlarımız etkilenir azcık onlarde bişeyler yapar artık.[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 bodrum'da da yaz sıcağı var, hayırlı geçsin bu güneş/deniz dönemi diyelim bari.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 hayırlı ve bol kahkahalı geçsin. Evlere şenlik olsun herkesin tatili.[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 said: Fistan, 03 May 2003 13:18 tarihinde demiş ki: Güneşte Antalyada patlar heralde derece. maxibilitesi yetmez diyorum ben okadar bi bahar sıcağı bu... Levie bize bişey olmaz bu küresel ısınmadan biz ölür gideriz ozamana kadar belki torunlarımız etkilenir azcık onlarde bişeyler yapar artık.[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 umarım öyle olur:([hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -[i]Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 burası 35-36 falandı bugün serindi biraz :D (kıbrıs) yazın 45 den aşa olmuyo burası[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 izmirde cok beter ya 32ºc walla pazar günü denize giricez :D bide deniz kenari alanlar sicak oldumu hic cekilmiyo asiri nemden dolayi nefes felan alamioz[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Dün 1 Mayıs yürüyüşü sırasında çağlayanın ordan çevreyolundan geçiyorum. Bu güvenlik için çevreyoluna çıkan polislerin hepsinin üzerinde kalın kalın montlar var. Biri şapkası elinde serinlemeye çalışıo biri başından aşaı su döküyo. Heralde izin vermiolardı çıkarmalarına. Çok acıdım adamlara ya. Havada 32 gösteriodu ama asfaltın üzerinden 35lik olmuştur onlar. Ben napıodum o sırada, klimalı arabada ohh ohh :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Hava serinledi şu sıralar. Tamam. biiip[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar