Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 varsa kaç derece diye ekleyelim, belki tokat yeriz
slickers Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 http://www.esreality.com/files/inlineimages/2007/51569-pedo.jpg
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Dworgian said: napae said: Ben okulda bi çocuk kestirmiştim gözüme, 2 kere konuştuk sadece azıcık. 1 ay sonra facebooktan ekledim, dayanamadım yani asjkl. Meğerim çocuğun da bende gönlü varmış, ben facebooka ekledikten 2 gün sonra çıkmaya başladık. Cool story, evet biliyorum. Aynı zamanda true story, kkthx. kız çirkin değil ve erkek boşsa, ve kız erkeğe ilgisini belli ediosa %98 böyle sonuçlanır zaten. düşük bile vermişsin oranı, kız iş atacakta erkek kendini geri çekecek, görülmüş şey değil hayatta.
Phae Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 napae said: Ben okulda bi çocuk kestirmiştim gözüme, 2 kere konuştuk sadece azıcık. 1 ay sonra facebooktan ekledim, dayanamadım yani asjkl. Meğerim çocuğun da bende gönlü varmış, ben facebooka ekledikten 2 gün sonra çıkmaya başladık. Cool story, evet biliyorum. Aynı zamanda true story, kkthx. Abi ilişkiler 101 dersinin ilk konusu, ne cool story'si. Bildiğin en basit ilişki başlangıcı. Tırto seni.
scorch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Dworgian said: napae said: Ben okulda bi çocuk kestirmiştim gözüme, 2 kere konuştuk sadece azıcık. 1 ay sonra facebooktan ekledim, dayanamadım yani asjkl. Meğerim çocuğun da bende gönlü varmış, ben facebooka ekledikten 2 gün sonra çıkmaya başladık. Cool story, evet biliyorum. Aynı zamanda true story, kkthx. kız çirkin değil ve erkek boşsa, ve kız erkeğe ilgisini belli ediosa %100 böyle sonuçlanır zaten. fixd eah yetemedim edit edit edit
napae Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Phae said: napae said: Ben okulda bi çocuk kestirmiştim gözüme, 2 kere konuştuk sadece azıcık. 1 ay sonra facebooktan ekledim, dayanamadım yani asjkl. Meğerim çocuğun da bende gönlü varmış, ben facebooka ekledikten 2 gün sonra çıkmaya başladık. Cool story, evet biliyorum. Aynı zamanda true story, kkthx. Abi ilişkiler 101 dersinin ilk konusu, ne cool story'si. Bildiğin en basit ilişki başlangıcı. Tırto seni. Allasen kaç tane kız gidip de bi erkeği böyle çat diye ekler facebooka ya?
napae Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Hem ben çocuğa ilgimi de belli etmiyodum ki hayret bişey. Çocuk ders aralarında sürekli arkamda dolanıyodu konuşmak için. Angutun harekete geçmesini 1 ay bekledim. Çok soğuk gözüküyomuşum dışardan o yüzden yaklaşamamış. Ben facebooka ekleyince de gaza geldi, çok hızlı gelişti her şey.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 baya ekliyolar arıyolar telefon istiyolar falan sırf kızlara oluyomu sanıyosunuz siz?
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 napae, birazdan 22 kızın olduğu bi ev partisine gidiyorum, ev 95 m².
madcow Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 sesu said: Arkadaşı arkasından soyadıyla mı bağırdı koridorda? AHAHAHAHHAHAHAHAHA.
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 SOVYET RUSYADA KIZLAR SİZİ EKLİYORMUŞ
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 napae said: Hem ben çocuğa ilgimi de belli etmiyodum ki hayret bişey. Çocuk ders aralarında sürekli arkamda dolanıyodu konuşmak için. Angutun harekete geçmesini 1 ay bekledim. Çok soğuk gözüküyomuşum dışardan o yüzden yaklaşamamış. Ben facebooka ekleyince de gaza geldi, çok hızlı gelişti her şey. angut mu canın saolsun
chambers Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 abi get a life yani heycanı feyste arama çıkmışın dışarı gerçi zaten . bi sonraki hamleyi de pati erkek güruhuna bırakma sakın
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 chambers said: abi get a life yani heycanı feyste arama çıkmışın dışarı gerçi zaten . bi sonraki hamleyi de pati erkek güruhuna bırakma sakın
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Beyler yılbaşında gayet sevimli bir hatunla tanıştım, herşey çok hızlı gelişti ve ciddi bir ilişkiye adım atmış bulundum. Şimdilik ara verelim bu konuya.
peder zickler Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Çokakıllıadam said: Beyler yılbaşında gayet sevimli bir hatunla tanıştım, herşey çok hızlı gelişti ve ciddi bir ilişkiye adım atmış bulundum. Şimdilik ara verelim bu konuya.Tamam millet intihar edebilirsiniz
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 napae said: Ben okulda bi çocuk kestirmiştim gözüme, 2 kere konuştuk sadece azıcık. 1 ay sonra facebooktan ekledim, dayanamadım yani asjkl. Meğerim çocuğun da bende gönlü varmış, ben facebooka ekledikten 2 gün sonra çıkmaya başladık. Cool story, evet biliyorum. Aynı zamanda true story, kkthx. çocuk fırsat bulmuş kaçırmamış, sana has bir şey değil:(
napae Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 YAAA bırak YAAA. Bunca aydır birbirini beğenip de konuşamayan iki insanın facebook yoluyla çıkmaya başlaması çok acınıcak ama bi o kadar da şirin bi durum. sdf
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 feysbuk cok icten pazarlıklı ahlaksız bir site kabul edin veya etmeyin,karı katalogu gibi
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 aynı zamanda erkek kataloğu işte alan memnun veren memnun
napae Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Bütün o tarz siteler bi süre sonra öyle olmuyo mu zaten?
peder zickler Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 olum hayat insan kataloğu feysbuk napsın
Öne çıkan mesajlar