Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dworgian said:

napae said:

Ben okulda bi çocuk kestirmiştim gözüme, 2 kere konuştuk sadece azıcık. 1 ay sonra facebooktan ekledim, dayanamadım yani asjkl.
Meğerim çocuğun da bende gönlü varmış, ben facebooka ekledikten 2 gün sonra çıkmaya başladık.

Cool story, evet biliyorum.
Aynı zamanda true story, kkthx.

kız çirkin değil ve erkek boşsa,

ve kız erkeğe ilgisini belli ediosa %98 böyle sonuçlanır zaten.

düşük bile vermişsin oranı, kız iş atacakta erkek kendini geri çekecek, görülmüş şey değil hayatta.
Mesaj tarihi:
napae said:

Ben okulda bi çocuk kestirmiştim gözüme, 2 kere konuştuk sadece azıcık. 1 ay sonra facebooktan ekledim, dayanamadım yani asjkl.
Meğerim çocuğun da bende gönlü varmış, ben facebooka ekledikten 2 gün sonra çıkmaya başladık.

Abi ilişkiler 101 dersinin ilk konusu, ne cool story'si. Bildiğin en basit ilişki başlangıcı. Tırto seni.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

napae said:

kız çirkin değil ve erkek boşsa,

ve kız erkeğe ilgisini belli ediosa %100 böyle sonuçlanır zaten.

fixd

eah yetemedim edit edit edit
Mesaj tarihi:
Phae said:

napae said:

Abi ilişkiler 101 dersinin ilk konusu, ne cool story'si. Bildiğin en basit ilişki başlangıcı. Tırto seni.

Allasen kaç tane kız gidip de bi erkeği böyle çat diye ekler facebooka ya?
Mesaj tarihi:
Hem ben çocuğa ilgimi de belli etmiyodum ki hayret bişey. Çocuk ders aralarında sürekli arkamda dolanıyodu konuşmak için. Angutun harekete geçmesini 1 ay bekledim. Çok soğuk gözüküyomuşum dışardan o yüzden yaklaşamamış. Ben facebooka ekleyince de gaza geldi, çok hızlı gelişti her şey.
Mesaj tarihi:
napae said:

Hem ben çocuğa ilgimi de belli etmiyodum ki hayret bişey. Çocuk ders aralarında sürekli arkamda dolanıyodu konuşmak için. Angutun harekete geçmesini 1 ay bekledim. Çok soğuk gözüküyomuşum dışardan o yüzden yaklaşamamış. Ben facebooka ekleyince de gaza geldi, çok hızlı gelişti her şey.
angut mu canın saolsun
Mesaj tarihi:
Çokakıllıadam said:

Beyler yılbaşında gayet sevimli bir hatunla tanıştım, herşey çok hızlı gelişti ve ciddi bir ilişkiye adım atmış bulundum.
Şimdilik ara verelim bu konuya.
Tamam millet intihar edebilirsiniz
Mesaj tarihi:
napae said:

çocuk fırsat bulmuş kaçırmamış, sana has bir şey değil:(
Mesaj tarihi:
YAAA bırak YAAA.
Bunca aydır birbirini beğenip de konuşamayan iki insanın facebook yoluyla çıkmaya başlaması çok acınıcak ama bi o kadar da şirin bi durum. sdf
  • Yeni Oluştur...