Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Hayır ben komünizm kötüdür demiyorum, önce eline ekmeğini al, sisteme dahil ol, sonra yine hobi olraka komünizm yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 siyaset yok.. ekonomi politiği bunlar hep siyaset oalcaksa "eş-dost kapitalizmi" kavramına girelim :P o değilde sanırsam bu idişle doktor tezi yazabilecek şartlar oluştuğunda kuzey batı avrupa ve çin ekonomielri üzerine bir şeyler hazırlayacağım galiba resmen çin sempatizanı oldum :( çoxcuğum adını xin-qunn-yuen koyayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 allah çarpsın trollerim bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 garbage dayız daha neyi trolleyebilirsin :P ha bend e garbage a göre fazla cidd igiriyorum konuya o ayrı? ayrıca bkz: imzam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 babucum babacım ne zaman nickini görsem sana babacım demek geliyo içimden beni trollerseniz harbi trollerim yani bu sefer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 gomunist bulduk vurun demiş o da demişki hani olm insan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bunlar boş işler hepimizin gireceği yer toprağın altı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 torpak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 escape said: babucum babacım ne zaman nickini görsem sana babacım demek geliyo içimden beni trollerseniz harbi trollerim yani bu sefer! ben bu forumun babasıyam, ya da ailenin neşeli eniştesi belkide piç dayısı bak bilemedim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ben komünistim beni her cuma taksimde eylemlerde görebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sonuçta doğruyu söyledim içim rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ŞAKA MAKA BAYANLARIN AÇTIĞI TOPİK KADAR HİTİM OLCAK LAN NERDEYSE TÖBE YARAPPİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bak hala konuşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 saane olm benim konum bura ÇEK GİT GÖZÜM GÖRMESİN SENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dikkat et de ben ordayken oturma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yok o bu mevzu değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 oturcam demedim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yıl 2010 komünüzüm diyenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ya marx fln bizim sülaleden geliyo ama işte sonuçta 2+2 = 4 . toprakları bol olsun yazık şu dünyayı değiştircez diye didindi durduydu rahmetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 adamın biri varmış ikinci dönem düzeltmiş ahahahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 çok mu komik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 oha kaçarım ben bu konudan ardıma da bakmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 çokakıllıadam varmış sonra zekası gerilemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 itici oluyosun arkadaşım yapma böyle şeyler kalbini kırarım ağzına burnuna küfrederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar