yav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 kız kaldırmaya çalışıyorum olm böyle yorumlarla sen ne diyosun ahaha bilmişlik yapan kim şimdi allaşkına komik olma, öyle tipleri görüp gaza gelip başlık açacak kadar toysun demek ki üzerine düşünüyosun yargıya varıyosun falan sfd hayır bir de gerçek hayatta karşılaştığın abuk tipleri gerçek hayatta protesto etmek, onlara akıl fikir vermek yerine gelip burda bikbiklemen de epey anlamsız düşününce. neyse hadi bakalım. karşılıklı atışacak bir durum yoktu burda çok ciddiye alıyosun heralde anlamadım açıkçası
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 kominizimden çok kız kaldırılıyo
Economics Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 hyr benim atışmak gibi bi amacım yok gelip bugünkü anımı paylaşıp olmaması gereken şeyi söyledim sen diyosun gaza geldin bilmemne bilmemne . hoş mu şimdi bu yaptığın hı sorarım sana . gelmişim garbage a bi topik açmışım sen diyosun gaza geliyosun . gaza gelsem gider adama patlarım lan bebe bi sus elindeki kolayı bitir at ondan sonra konuş diye başlarım konuya ama yapmadım onun yerine geldim paylaştım . sonra gaza geldi oldum . neyse kardeşimsin canımsın "onların" da istediği bu aramızı bozmak kavga etmemizi istiyolar :?
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Açtığın konunun ilk mesajını ve başlığını okursan,neden böyle tepkiler aldığını anlarsın.
Economics Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 konu dışına mı açtım ama o var ?
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 anı böyle paylaşılmaz germe insanları boşuna.Gerçi ben ilk postla sana saldırdım ama hak ediyor yani bu konu.
Economics Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 adminlere hak verdim siyaset ıvır zıvır kilit gereğine bu konudan sonra sdf
Economics Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 niye geriliyosun tenekecim ? anlayamadım ben
reyou Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 cok icten ve samimi bir konu olmus. bana babannemin ahsap, 2 katli merdivenleri tahtadan evini hatirlatti. koy ekmeginin ustune tuzlu biber salcasi surup yemek gibi.
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Salla Teneke, yeni yıl öncesi germe kendini.
Economics Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ben germiyim mi kendimi peki ayıp insan sende germe kendini economics der
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Abi ilk mesajını okuyunca emin olamadım, ne desem ki diye dakikalarca düşündüm. Bence sen de germe kendini, ortada takıl :)
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 koministtin dediler kız vermediler.
Economics Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ben barışçı bi adamım abi
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Kapitalist malı bilgisayarlarınız başından komünistlik taslamayın, çok itici oluyorsunuz.
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Ayrıca Sovyetler bile mağlubiyeti kabul etti, internetin ergen komonisleri hala aynı kafada devam ediyor.
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Lenin bile NEP ayağına komünizmden uzaklaşmak için elinden geleni yaparken, hala gençlerimiz bıdıbıdıbıdı modundalar.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 umarım, ciddiye alıp cevap yazacağımızı beklemiyorsun werewolf
yav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 hacı kime saldırıyonuz şimdi ben onu anlamadım karşı düşünceyi savunan biri yok, sizi sallayan dahi yok hatta :D bi de böyle ukelalık yapıyosun onun dışında cici çocuksun niye sataşıyım yoksa Economics said: adminlere hak verdim siyaset ıvır zıvır kilit gereğine bu konudan sonra sdf
Öne çıkan mesajlar