sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Oha deli misiniz abi? Gülmek falan değil ben yanımdaki adam için korkarım yani. Ne olur ne olmaz. Daha geçen hafta oluyordu az kalsın önlemek için kıçımı yırttım afedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abicim mevzu onemli mesela en basiti laf atmak deilde laf sokan arkadasa cevap sokunca +rep aliyosun hatta tashagina gel bu mevzuyu biz bi tartisalim disarda diyince felan euheauhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sesu said: Oha deli misiniz abi? Gülmek falan değil ben yanımdaki adam için korkarım yani. Ne olur ne olmaz. Daha geçen hafta oluyordu az kalsın önlemek için kıçımı yırttım afedersiniz. UGRUNA DUELLO MU YAPIYODU KAAN SESU? soldaki takribi kaan di mi http://www.shatterhand007.com/ChristopherLee/LEEGoldenGunMoore.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Ya yok canım seviyor mu sevmiyor mu meselesi değil de böyle bir erkeğin kadını için başkasını dövmesi çok kahramanlaştırılıyor. Öyle birşey yok aslında saçmalığın son noktası bence hatta. Şiddet deyince kadın-erkek gelir akla; böyle şeyler yüzünden en çok şiddeti kendi aranızda gösteriyorsunuz ve bu çok underrated bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 BonePART said: sesu said: Oha deli misiniz abi? Gülmek falan değil ben yanımdaki adam için korkarım yani. Ne olur ne olmaz. Daha geçen hafta oluyordu az kalsın önlemek için kıçımı yırttım afedersiniz. UGRUNA DUELLO MU YAPIYODU KAAN SESU? Abi çok komikti şimdi burda anlatırsam kesin kızacak bana ama onun deyimiyle "Laz damarı tuttu" askdjnasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 zamane kızları bilmiyo işi. gelip yanındaki herifin kolunu bacağını tutuyorlar. illa araya gireceksen beni niye tutuyorsun. git karşıdakinin kolunu tut ya da araya girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 niye karşıdakini tutsun abi kız seni tutacak tabi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 oha kaan laz mı? bi yaşıma daha girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 rahatsiz said: zamane kızları bilmiyo işi. gelip yanındaki herifin kolunu bacağını tutuyorlar. illa araya gireceksen beni niye tutuyorsun. git karşıdakinin kolunu tut ya da araya girme. auheauhea dimi celme tak kafasian kultablasi vur felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sipeyskeyk said: niye karşıdakini tutsun abi kız seni tutacak tabi ahahahah abi amac herifi dovmek niye seni tutsun hakli adma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dimi elinden geleni yapması lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi beni tutunca vuramıyorum ama. efektif fayda sıfırlanıyor. durduk yere dayak yiyiyorsun kavga kaçınılmazsa. sonuçta araya girmiş yine aynı zararı görecek. bari bi işe yarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ne konuştunuz 9 sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi kultaglasiyla asil tendonu kessin o zaman hamstring atsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sipeyskeyk said: Hepimiz kavga ettik sonuçta yani sipeyskeyk said: Hepimiz kavga ettik sipeyskeyk said: kavga ettik sipeyskeyk said: Hepimiz... 20 yaşına geldim. ve hala KAVGA ETMEDİM. gavurların curly hair dedikleri saça sahip olunca insanı ciddiye bile almıyolar. :( adama girişiyosun, "ahah bak ya, nasıda pati vuruyo. şeker şey ehsf" diyolar abi. :( ben yetiiim, ben öksüüüüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 BonePART said: abi kultaglasiyla asil tendonu kessin o zaman hamstring atsin yok kenarda sakin sakin oturup, cep telefonu gözlük filan tutup, kavga bitip sakinleştikten sonra lafını sokanına da razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bonus yane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ehh lafı sana sokuyo abi. salak mısın niye diye. kavga saçma bişi sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yok yok sana bonus demedim curly hair diyene bonus deidm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 BonePART said: Böjeek said: pogodi said: benim eski erkek arkadaşım msnime girip nickimi "ÇOK MUTSUZUM ÇOK YALNIZIM OOOFFFS" yapıp noldu yazan erkekleri engelleyip siliyodu iyiki eski olmuş cansın abi hala anamis deilim bu msn mail facebook sifre paylasma fantazinizi niye veriyosunuz abi deli misiniz 2 sene olacak nerdeyse mutu mesut bi iliskim war acil bi durumda gerektigi icin verdigi mail sifresinden baska cep tel pinini bile bilmiyorum ki 7 haneli pin kullaniyo bi gunde gelip mail sifremi felan istemedi zaen merak etti bi gun karistirdi bende yanindayken bu kim o kim diye sordu eauea sence böyle yapan biri şifremi öğrenmeden beni yaşatır mı? biz de akıllandık heralde ksjdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 cansin ikinci bi msn acip ordan takilsaydin oglanlarla ordan yazsaydin cok yanlizim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ilk taşı günahsız olan atsın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 pogodi said: benim eski erkek arkadaşım msnime girip nickimi "ÇOK MUTSUZUM ÇOK YALNIZIM OOOFFFS" yapıp noldu yazan erkekleri engelleyip siliyodu süper taktikmiş yannız lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 TheRiverBelow said: 20 yaşına geldim. ve hala KAVGA ETMEDİM. gavurların curly hair dedikleri saça sahip olunca insanı ciddiye bile almıyolar. :( adama girişiyosun, "ahah bak ya, nasıda pati vuruyo. şeker şey ehsf" diyolar abi. :( ben yetiiim, ben öksüüüüz... asldasljs senin bi foton var mı abi albümde fln bi yerde lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 vardı zaten 2. bi msnim asd paticikte de yazmam yasaktı, sadece okuyabiliyodum ahahhaha ben baya zekasızmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar