Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Letsgetthesunshine said: artı uykum geldi sazanlık olabilir tmm kendimle barışık bi insanım hani olta nerde ayna nerde asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 hayir yani bi de allah C.c ye msnden ulasmaya calisiyo. orda fail olmus. /block ceksem nolcek, allah vurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 benimkisi bi süredir You people don’t understand. I’m not locked in here with you, you’re locked in here with me. şeklinde.. cidden öle ama bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Share a quick message diyor benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 vaniLLe said: hayir yani bi de allah C.c ye msnden ulasmaya calisiyo. orda fail olmus. /block ceksem nolcek, allah vurmus. şüphesiz ki allah blokları kaldırandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ben msnden kimseyle iletişime geçmiyorum adam gibi. anca işte oyun olursa birileri cagrıyor o kadar. negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 pogodi said: benim eski erkek arkadaşım msnime girip nickimi "ÇOK MUTSUZUM ÇOK YALNIZIM OOOFFFS" yapıp noldu yazan erkekleri engelleyip siliyodu iyiki eski olmuş cansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Böjeek said: pogodi said: benim eski erkek arkadaşım msnime girip nickimi "ÇOK MUTSUZUM ÇOK YALNIZIM OOOFFFS" yapıp noldu yazan erkekleri engelleyip siliyodu iyiki eski olmuş cansın abi hala anamis deilim bu msn mail facebook sifre paylasma fantazinizi niye veriyosunuz abi deli misiniz 2 sene olacak nerdeyse mutu mesut bi iliskim war acil bi durumda gerektigi icin verdigi mail sifresinden baska cep tel pinini bile bilmiyorum ki 7 haneli pin kullaniyo bi gunde gelip mail sifremi felan istemedi zaen merak etti bi gun karistirdi bende yanindayken bu kim o kim diye sordu eauea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 adam haklı. msndir, facebook'tur vesaire.. şifre verenleri anlamak mümkün değil harbiden. sevgili olmanında bi adabı var. özel hayat diye bişey var lan. ama seviyorum onu, o da beni seviyo. gizlimiz saklımız yok. e tamam sıçarkende seyredin o zaman birbirinizi. sevişiyonuz madem. oh be. söylemek istediğim bişeydi. kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 facebookuma, msninme, mailime bakanin kalbini kirarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 pogodi said: benim eski erkek arkadaşım msnime girip nickimi "ÇOK MUTSUZUM ÇOK YALNIZIM OOOFFFS" yapıp noldu yazan erkekleri engelleyip siliyodu AHAHAHAHAHA çok klas hareketmiş bu edit: geç kalmışım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yeni erkek arkadasin napiyo? ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ilgiye ihtiyacım var yazarsam attention whore oluyormuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 TheRiverBelow said: vaniLLe said: hayir yani bi de allah C.c ye msnden ulasmaya calisiyo. orda fail olmus. /block ceksem nolcek, allah vurmus. şüphesiz ki allah blokları kaldırandır. off sdfsdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Patidekiler bitti MSN'dekilere mi kaldık? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 en etenşinhoru benim.tartışma istemiyorum bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 owww bayanli topik warmis butun bayannar gelmis SELAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 msndekileri engellersin, peki ya HAYATTAKILER NOLCAK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Hayattakilerin ağzına vuruyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 elinize saglik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 erkek olsaydınız sürekli dayak yerdiniz o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Nerden biliyorsun belki hayvan gibi bir herif olacaktım erkek olsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 hayatın boyunca tanıştığın bütün insanları dövebilecek seviyede hayvan olman dışında yine dayak kaçınılmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 O zaman arkamı dönüp kaçarım canım zaten. Herkesi döverim diye bir iddiam yok sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 herkesi dovebilicek olsam kimseyi dovmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar