Phae Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Evet ama o oldschool hissetmek için yapıyor bence. Msn'de mesajları gitmiyormuş ama bence yazmayı unutuyor, eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ne saçma bişey üzerinden tartışıyosunuz lan. giren girer, girmeyen girmez bu kadar basit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi gtalk kullan bizde MSN sart dmeiyoruz instant messaging lazimli bisi babinda msn diyoruz yoksa amerikali olsan AOL kullan banane hatta pidgin kullan her clienti ac digsby yada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ha şimdi pc de oyun oynadık ve msn de konuştuk die koyun olduk. hem bilgisayar programcısı (veya benzeri) hemde geri kafalı olmak. paradox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 @bonepart yok, orda şair "ben onu demedim ki" demek istemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 BonePART said: abi gtalk kullan bizde MSN sart dmeiyoruz instant messaging lazimli bisi babinda msn diyoruz yoksa amerikali olsan AOL kullan banane hatta pidgin kullan her clienti ac digsby yada konuyu anlamamışın sen konu burada msn gtalk pidgin vs. değil. konu instant messenger. hani senin lazım bişi dediğin. bence lazım değil işte onu diyodum 2 saatten beri de, algılama sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ne konuştunuz 13 sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 lazım veya değil. olay senin "yahu koyunmusunuz msn fln hehehöhö sms atsanıza" gibi komik bi bakışla gelmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 harbi lan bi daha okudumda yazar orda ironi yapmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Dworgian said: ha şimdi pc de oyun oynadık ve msn de konuştuk die koyun olduk. hem bilgisayar programcısı (veya benzeri) hemde geri kafalı olmak. paradox. oyunla alakası yok koyun sürüsü örneğinin. oyun oynıcak adam psde xboxta daha rahat eder daha ucuza gelir daha keyifli kaliteli oynar. ahmet mehmet ayşe fatma msn kullanıyo diye msnci olmak koyun sürüsü mantığı. neden diye düşünmeden herkes yapıyo diye yapmak, uyum sağlamak adı altında bilinçsizce birşeyleri kullanmak koyun sürüsü mantığı. dediğim gibi ihtiyacı olan vardır olmayan vardır ama ihtiyacı olmayanlar da olmadığını ayırt edemiyor ki çoğu insanın ihtiyacı yok. ihtiyacı olanlar da msn gibi değil çok daha profesyonel iletişim araçlarına ihtiyaç duyuyor, bu microsoft çalışanlarının kendi aralarında kullandıkları bir live meeting tarzı birşey vardı onun gibi. benim istediğim sizin kendinize bunu sormanız "gerçekten lazım mı, olmasa da hayat devam eder mi ederse neler değişir?" bide kelimelerine dikkat edersen iyi olur, çirkin hitaplarda bulunmayalım. dediğin şey hakkında en ufak bir fikrin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Dworgian said: lazım veya değil. olay senin "yahu koyunmusunuz msn fln hehehöhö sms atsanıza" gibi komik bi bakışla gelmen arkadaşım hitaplarına dikkat et lafları çarpıtma. smsten bahsetmedim bu birincisi öyle alaycı bir yaklaşımla yaklaşmadım bu da ikincisi. anla artık gerekirse 10 kere oku şu 2 sayfayı özellikle bir üstteki mesajımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Brigand said: ...çoğunluğun paylaşmasını da beklemiyorum koyun sürüsü gibi takılın uyum sağlayın arkadaş... bu genel bi yargı. burda msn kullanan online olduğunda insanlarla konuşan kişilere "herkes yapıo die yapıosunuz koyunlar düşünmüosunuz bile" gibi bişi demiş olmuomusun? evet i.messaging o kadar gereksiz ki reuters bankalar arası iletişim kolaylaşsın emaille olmuo die "deal" ekranları ve reuters messenger kurdu her bankanın hazine trade bölümüne not: hitaplarına dikkat edersen ancak karşı taraftan bunu istemen mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 neyse sen sms at biz im kullanalım vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 troller uyuyunca garbıçta bile tartışmalar ciddileşebiliyor demekki. ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sms'e amma taktın smsten değil konuşmaktan bahsediyorum. insanlar sesle de iletişim kurabiliyor biliyor musun konuşarak? yazı olmadan da anlaşılabiliyor yani? o yazı dory'nin yazısı alıntılanarak yani ona yanıt olarak yazılmış bi yazıydı diye hatırlıyorum (şimdi bakamıcam arka sayfada kaldı). koyun sürüsünü yazmamın nedeni dory'nin "uyum sağlamak" eylemeni yazmış olmasıydı. yarası olan da gocundu tabi lafı görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Brigand said: sms'e amma taktın smsten değil konuşmaktan bahsediyorum. insanlar sesle de iletişim kurabiliyor biliyor musun konuşarak? yazı olmadan da anlaşılabiliyor yani? o yazı dory'nin yazısı alıntılanarak yani ona yanıt olarak yazılmış bi yazıydı diye hatırlıyorum (şimdi bakamıcam arka sayfada kaldı). koyun sürüsünü yazmamın nedeni dory'nin "uyum sağlamak" eylemeni yazmış olmasıydı. yarası olan da gocundu tabi lafı görünce Dworgian said: msn açmayalı aylar oluo okbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Dworgian said: msn açmayalı aylar oluo Brigand said: şahsen kapatmayana kadar onu yapamıyordum ben canım sıkılıyodu açıyodum msni. en sonunda yeter artık dedim. sen kendini çok iyi frenleyebliyorsan mükemmel self-control'ün varsa sorun yok tabi, benim o kadar mükemmel değil. babay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 otokontrol ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 löy löy çok ciddisiniz yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Dworgian said: otokontrol ftw algılaman sux boşu boşuna mesaj attın o kadar 2 sayfa önce istediğin herşey yazarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Brigand said: o yazı dory'nin yazısı alıntılanarak yani ona yanıt olarak yazılmış bi yazıydı diye hatırlıyorum (şimdi bakamıcam arka sayfada kaldı). koyun sürüsünü yazmamın nedeni dory'nin "uyum sağlamak" eylemeni yazmış olmasıydı. yarası olan da gocundu tabi lafı görünce koyun surusu olmanin ne demek oldugunu bildiginden emin degilim ben senin. uyum saglamak ve koyun surusu olmak arasinda fark var. ben istedigim en rahat sekilde insanlara ulasmak konusunda msn'in faydasini gordum, bence sen de dene. sinava calisirken x konusu dahil mi diye mail atip, adamin maillerini kontrol etmesini mi beklicem bu mudur? ya da oyuna adam lazimken gelin diye toplu mail mi atiyim? koyun surusu demis yahu resmen komik adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bide sole bi durum war instant messaging emailin gelismis hali zaten mesela icq bildigin email gibiydi abi mesaji yazar sende basar beklerdin 30 saniye ole giderdi msnde dah ainstant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 okumadım ama ne bu değişik olma merakı arkadaş yok msn kullanmıyorum ben çok gereksiz çok boş banane kullanmıyorsan birader ben kullanıyor sohbette ediyorum hatunlara işte atıyorum selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 msn den sıkıldım.ama giriyorum.cunku lazım oluyor.bu bir gerçek.hani sms miş telefonla gorusmeymiş yalan.her dakak yüz yüze gorusme imkanı da olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 brigand klasik bir internet tiplemesi (gevurcada archtype diyorlardi galiba bunlara). Internet kullanir, forumlarda takilir eder ama msn gibi boyle herkesin kullandigi seye muhalefet edip kullanan herkesi vakit harcamakla suclar, bunu da yuzune vurunca da "oyle bisi demedim, siz kullanin ama ben amacsiz buluyorum, bence bosa vakit" gibi bir savunmayla yine inceden size laf sokuyor. Bu tip adamlar boyle dikkat cekip yerlesmeye calisiyor. Brigand, cok tarz bir adamsin dostum, msn listen olsa da 10-12 kisi olur zaten, vaktini ayarlamak cok zor olmaz sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar