Dynun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bi bıktım baydım direk yılbaşından eğlenmek zorunda olmaktan daha da nefret ettim. geçse de kurtulsak yeter lan
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 klostrohomojenikdepresif manikmelankoliencoyfobik
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Dynun said: eğlenmek zorunda olmaktan yılbaşı ile ilgili çok doğru bir tespit
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dünya güneşin çevresinde bir tam dönümünü tamamlamış ok. da bana mı tamamlamış arkadaşım? hayır 2 kere dönse nolur. neden kutluyoruz bunu. napalım yerküreye sarılalımmı toprağa falan anlayamıyorum
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Annemle babam yılbaşlarında benden daha çok eğleniyorlar yıllardır. Öyle diyim. Hani eskiden kasardım; dışarı çıkayım, arkadaşlarımla vakit geçireyim falan da... E zaten kafama estikçe çıkıyorum, yılbaşında arkadaşlarımla beraber olup da yılbaşı diye ekstra gireceğine ertesi gün ya da önceki gün birlikte olsam da daha makul girse ne farkedecek? Yılbaşında eğlenince eğlencenin marjinal faydası mı daha fazla oluyor? He şimdi bunları diyen ben, yarın arkadaşlar telefon edip bla bla diye çağırınca tıpış tıpış gideceğim tabii, o da ayrı konu.
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yılbaşı mılbaşı derken birçok gencimiz ekmek yiyor o yılbaşından aslında.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 herkeste de bi "amaaan yılbaşı" havası var artizler
varlok Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 emo musunuz abi çıkın eğlenin işte. insanlar eğlenmek için zaman bulamıyor siz de niye eğlenmek zorundayız diye atarlanıosunuz.
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ertesi gün resmi tatil mi? sevmek için yeterli sebep bence. hıhı ivid hıhı ivid ivid iiiviiiid diyorum ivid
varlok Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 fede said: emoyuz peki. gece yarısı oturup bi köşeye ağlarsın artık.
napae Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Saeros said: herkeste de bi "amaaan yılbaşı" havası var artizler yeminbillah şunu demeye geldiydim.
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi bozdunuz adamı ya. albümde fakır fakır gülen adam ne hale geldi. abv saeros
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bi de son saniyelerde milletin "helecanlanması" olayı var. abi neye heyecanlanıyon yaw? hiç çözemedim onu.. zaman devam ediyor işte. sen tarihte senenin son basamağını +1 arttırıyorsun sadece. hepi topu bu.. böle kutlamalar, aman zıplamalar, sevimeler. ne oldu gol mu attık! yok! e o da değilmiş, neyine seviniyorsun be adam? fol yok yumurta yok.. gol olsa haydi neyse de gol de değil.
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 şöle parti buldukta biz mi gitmedik
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dasaaa said: hiç çözemedim onu.. zaman devam ediyor işte. sen tarihte senenin son basamağını +1 arttırıyorsun sadece. hepi topu bu.. olur mu ya koca bi yıl geride kalıyo. sınav kağıdına dilekçeye 2010 yazmayı unutup küfrediyosun falan hep düzeltiyosun sonra.
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bıktım ya soygun gibi resmen. her şey dahil 80e bulduk çok şükür daha fazla bayılmadan yırttık
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Dynun said: bi bıktım baydım direk yılbaşından eğlenmek zorunda olmaktan daha da nefret ettim. geçse de kurtulsak yeter lan aynen bu düşüncelerimi paylaşiodum az bi arka eğlenmek zorunda olmak çok gerio adamı.
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 3 tane film aldım onları izlicem ben patlak mısırda bu duruma eşlik edicekler
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mojito partisine davetliyim bu yılbaşı. Çok nezih bir ortama gireceğim için hazırlıklara şimdiden başladım diyebilirim.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 şole bi party olsada gitsek yauvv.
Öne çıkan mesajlar