Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu yılbaşı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dünya güneşin çevresinde bir tam dönümünü tamamlamış ok. da bana mı tamamlamış arkadaşım? hayır 2 kere dönse nolur. neden kutluyoruz bunu. napalım yerküreye sarılalımmı toprağa falan anlayamıyorum
Mesaj tarihi:
Annemle babam yılbaşlarında benden daha çok eğleniyorlar yıllardır. Öyle diyim.

Hani eskiden kasardım; dışarı çıkayım, arkadaşlarımla vakit geçireyim falan da... E zaten kafama estikçe çıkıyorum, yılbaşında arkadaşlarımla beraber olup da yılbaşı diye ekstra gireceğine ertesi gün ya da önceki gün birlikte olsam da daha makul girse ne farkedecek? Yılbaşında eğlenince eğlencenin marjinal faydası mı daha fazla oluyor?

He şimdi bunları diyen ben, yarın arkadaşlar telefon edip bla bla diye çağırınca tıpış tıpış gideceğim tabii, o da ayrı konu.
Mesaj tarihi:
bi de son saniyelerde milletin "helecanlanması" olayı var.

abi neye heyecanlanıyon yaw?

hiç çözemedim onu.. zaman devam ediyor işte. sen tarihte senenin son basamağını +1 arttırıyorsun sadece. hepi topu bu..

böle kutlamalar, aman zıplamalar, sevimeler.

ne oldu gol mu attık!

yok! e o da değilmiş, neyine seviniyorsun be adam? fol yok yumurta yok..

gol olsa haydi neyse de gol de değil.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

hiç çözemedim onu.. zaman devam ediyor işte. sen tarihte senenin son basamağını +1 arttırıyorsun sadece. hepi topu bu..
olur mu ya koca bi yıl geride kalıyo. sınav kağıdına dilekçeye 2010 yazmayı unutup küfrediyosun falan hep düzeltiyosun sonra.
Mesaj tarihi:
Dynun said:

bi bıktım baydım direk yılbaşından

eğlenmek zorunda olmaktan daha da nefret ettim.
geçse de kurtulsak yeter lan

aynen bu düşüncelerimi paylaşiodum az bi arka

eğlenmek zorunda olmak çok gerio adamı.
  • Yeni Oluştur...