diablotg Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 arkadaşlar özür dilerim yeni bir topic açmajk zorunda kaldığım için çünkü bu ayrı bir konu.Win 98 i yeni yükledim format atmıştım ve exile connectoru indirdim quaxisinkinde de yapıyor aynısını neyse tıklıyorum 2 kez MSVBVM60.dll bulunmadı diyor.Lütfen yardım edin saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skazzy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 viscual basic makinanda kurulu olmalı bu onun hattası sanırım başka bi olayda benimde başıma gelmişti www.google.com dan aratım viscual basicle ilgili butun bilgileri cıkarmıştı viscual basic yukle herhalde sorunun kalmaz[hline]A Cold Day In Hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Sorun yaşadığınız ve bulamadığınız tüm .dll dosyalarını www.dll-files.com adresinden bulabilirsiniz. Senin aradığın .dll dosyası için Tıkla. Açılan sayfadaki Download msvbvm60.dll from Sweden linki ile bu .dll 'yi indirebilirsin...[hline]Mail:mailto:[email protected] ICQ:158672665 Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 SAol OwnerRavenLoft.Beni hatırlarsın belki hani ellenium vardı açılacaktı benim icqdaki nick Diablo idi ama olmamıştı icq ya gelsene ASP hakkında bana yardımcı ol SAol...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 bide Owner o linki yükledim zip ile açıyorum böle bişi bulunmadı diyor sorun var sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skazzy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Tıkla MSVBVM60.DLL bul aşagılarda...[hline]A Cold Day In Hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 İnternet bölümüne yazıyoruz kimse cvp vermiyor ben asp leri kaydediyorum.Bakın Notepad i açtım scripti yazdım onu farklı kaydet diyip "bilmemne.asp" diyerek wwwroot un içine atıyorum.gidiyorum wwwroot a "bilmemne.asp.txt" olarak karşıma çıkıyor yani asp sayfası yapamıyorum yardım edin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Farklı kaydet 'e basıp deneme.asp olarak kaydetmelisin.Yapamazsan Frontpage varsa kodları frontpage ile yaz.Kaydederken deneme.asp olarak kaydet...[hline]Mail:mailto:[email protected] ICQ:158672665 Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Msdos'ta ren hebele.asp.txt hebele.asp yaz, veya Folder Options'dan uzantilari gizleme secenegini kapat rename et direk.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 O isler icin bosver notepad filan gereksiz hikaye, ben sana assagida download'a koydum. Edit Pad Classic. Kurulum filan istemicek senden, indirdikten sonra direk unzip yap, ve calistir. Save ederken de istedigin uzantiyi daha once notepad de denedigin gibi yaz ve olsun. En yeni surumunde fazla suslediler application'i o yuzden bendeki eski surumu tavsiye ederim. Bu tip islerde vazgecilmez yardimcin olucak gorursun :) Edit Pad Arlooax The Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar