Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 okul için 3 kişi yaptığımız kısa animasyon projemizi paylaşmak istedim patiyle bir iki küçük hata var, teslim zamanına yetiştirmek için düzeltemedik ama olsun http://www.vimeo.com/8178849 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 gayet güzel olmuş ama anladıım kadaıryla öle bi konulu olması gerekmio projenizin çünkü herhangi bi olay olmadı? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 aslında konu vardı projeye başlarken hatta baya uzun sürecekti buna göre fakat hem öğrenme aşamasında olduğumuz için bu bile uzun sürdü hem de diğer dersler yüzünden fazla zamanımız olmadığından kırpa kırpa bu hale geldi(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 şöle damar bi müzik koyun bi de sakin pianolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 nating els medırs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 güzel olmuş, bide ne zamandan beri paticik vimeo destekliyor be vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 neyle yaptınız bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 teşekkür ederim yorumlar için maya 2009 kullandık, arkaplandaki yıldızlar after effects Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 adamın ayakları yere bassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 lan bildigin animasyon film tadinda bu :) bence super olmus yani, cizimler sonraki isikli animasyonlar vs filan, yani bilmiyorum ama youtube a fln koyun bence teklif fln alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 de açıklamaya "ödcev projesiydi bu kadar yaptık" deyin ehe güzel olmuş bu arada o arkada çalan müzik "imp" den mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Bence gayet iyi olmuş ki bu ödev projesi yani piyasa işi de değil, piyasaya yapıyo olsan gayet profesyonel işler çıkarırsın gibi geliyo tebrikler. Türk müzik kliplerinde 3d animasyon diye kakalanan rezil işlerden iyi olmuş şu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 çok teşekkürler çok sevindim beğenilmesine (: grup arkadaşlarım anime hastası, müzik sanırım bir animeden ben seçmedim müziği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar