Wispy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Ya accountu açtım ama yine soğudum 2 haftada oyundan. Diyorum ki level 80 olan charımı lvl 70'e düşürmek için ticket atsam yardım ederler mi ? Var mı böyle birşey yapan daha önce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bence çok ağır rencide ederler seni, üzerler. wow oynamaya tövbe ettirirler. bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 enteresan bi istek hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Senin 70 olduğun zamana geri alırlar server`ı, seninle beraber herkesi de tabii ki, bunun yükünü taşıyabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 yeni karakter aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 80i sat 70 al kalan parayı ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Bi an knight online forumunda sandım kendimi ama WOW forum muş rahatladım :D Çünkü böyle birşey ancak Knight online da olur WOW'da böyle birşey söz konusu değil yada ben bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 o lafı etme wispy o lafı etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Maalesef mümkün değil bu isteğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Bence gayet normal bir istek ya. Tehdit edicem hatta GM'i 70'e düşürün levelımı yoksa subscription'ımı iptal ederim diycem. HATTA MAAŞIN BENİM VERGİLERİMDEN ÇIKIYOR bile diyebilirim. Yapsalar ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Bende lvl 70 char var, satayım o kadar önemliyle 200 milyona, karazhan itemlı hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Wispy said: Bence gayet normal bir istek ya. Tehdit edicem hatta GM'i 70'e düşürün levelımı yoksa subscription'ımı iptal ederim diycem. HATTA MAAŞIN BENİM VERGİLERİMDEN ÇIKIYOR bile diyebilirim. Yapsalar ne güzel olur. Ekonominiz benim ellerimde de bari tam olsun. Kaos yaratırım blizzard entertainment'te de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Wispy said: Bence gayet normal bir istek ya. Tehdit edicem hatta GM'i 70'e düşürün levelımı yoksa subscription'ımı iptal ederim diycem. HATTA MAAŞIN BENİM VERGİLERİMDEN ÇIKIYOR bile diyebilirim. Yapsalar ne güzel olur. ahahahahaha lol diyerek giriş yapar bence GM whispera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Orgrimmar a bir kamyon adam yığarım de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Karaambar kamyoncular guild'i üyesiyim beni çıldırtmayın de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 70pvpsini özledim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 sen 70 olunca herkes 70 olmıyıcak nooldu 80 lvl arenasında alamadın gladyatörü 70 lvl arenasında mı deniyicen? zhehzhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 mulgear6 said: sen 70 olunca herkes 70 olmıyıcak nooldu 80 lvl arenasında alamadın gladyatörü 70 lvl arenasında mı deniyicen? zhehzhea NİCE JOEK MEJT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Öyle aylık ücretle falan korkutamazsın, adamlar paraya doymuş artık. Ya 70'e indirirsiniz, ya da yakarız bu gezegeni diye atar yap yüreklerine korku sal GM'lerin. Ardından da logout çek en hızlısından, anlasınlar nasıl ciddi olduğunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 kendime zarar veririm dersen tirsiyorlar senior gm geliyor =D oda seni www.ifotes.org'a yonlendirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Wispy said: 70pvpsini özledim ya. Wisp rogue'umla 68-70 arası full pvp yaptım.İnanılmaz zevkliydi ya.Resiliencesiz pvpyi özlemişiz arkadaş.AV de bir kaç tane full s3 s4 adam geliyor,gerisi resiliencesiz :) LvL 71 olmadan önce çok düşündüm sonra mecbur olduk xp alıyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 xp almayı durdurabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 TBC'de yoktu. Şimdi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 3 tane siyah arabayla gelirim kapına gm, akıllı ol de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar