-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 valla sizi bilmem de.ben içmeye çalışıyorum düzenli.ileri de kemik erimesi var bunun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Ardeth said: Cassiline said: Ardeth said: 1- neden at? at inekten daha pahalı değil mi be. Yaşlanmış, artık iş görmeyen ata ihtiyacı olmaz insanların genelde. Sağlıklı yarış atı kesmiyorlardır haliyle, yaşlı, çaptan düşmüş hatta muhtemelen hasta atları kesiyorlardır. e aynı mantıkla yaşlı ölmek üzere olan inekleri de kesebilirler (varsa tabi öyle bir inek sdf) Abi kesiyorlardır zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 adam x ürünü diyerek y ürünü satıyor burda hala y ürünü de yenebilir de nie satışı yasak da !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Biz bunu tartışmayı seçtik, onun yanlış olduğu konusunda tartışacak bir şey bulamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 evet konuşacak konu kalamdığı için çalıştay olarak konuyu "vay oçları insanlara at eşek eti yedirmişler"den "at eti yenir mi? lezzetli midir?"e değiştirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ben karşı değilim lan lan at eşek etine. ama fiyatı belli ki daha düşük kullanıyorlar, öğrencilerden alınan fiyata yansıtılsın aradaki fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 paspatur said: Ayı gris Benim ne suçum var be. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 -alatariel- said: valla sizi bilmem de.ben içmeye çalışıyorum düzenli.ileri de kemik erimesi var bunun.. kadınlarda var bu sadece. süt içmiyoruz o yüzden biz. direk et yiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 at binenin kılıç kuşananın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 insan eti falanda yiyorlarmıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Eşek bilmem de at eti son derece lezzetlidir, şikayet edeceklerine ucuza bulduk diye şükretsin nankörler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 at eti iyi de eşek eti olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar