parvus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 alsak mı bundan işe yarar gibi duruyor. deneyen var mı aramızda ? özellikle video'nun sonu işe yarar şeklinde düşündürttü. cillop gibi hatundan nasıl kir çıktı öyle. http://www.kulaktemizleme.com/
parvus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 http://urun.gittigidiyor.com/Kul-Tem-Dogal-Kulak-Temizleme-Mumu-2-Adet_W0QQidZZ22257375 buradan aldım. http://haber.ekolay.net/MsnHaber/65/672234/unlu+sarkicinin+cilgin+videosu.aspx#yorum
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 işe yararsa burdan yaz olurmu TŞK.
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 doktora gider temizletirim en temizi kbb doktorlarının böyle küçük elektrik süpürgesi tarzında aletleri var. onunla hüplete hüplete temizliyo
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 abi nasil bi reklam cabasidir ulan herkes virale dondu anasinisa tiyim yok arkadas istemiyoruz al sen kullan kulana mi sokan napcansa
parvus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ne virali ya ? ilgimi çekti bakayım dedim ne tribe girdin pms dönemi mi ?
parvus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 aquila said: kulak zarini hupletir bu yav. amaç o zaten. aklımda vardı uzun süredir doktora gitmek de şimdi 2 saat sıra bekleyeceğim, sağlık ocağından da sevk almam gerekir ondan önce. ne gerek var, direk getirsinler eve 10-15 dakkada hallederim bakalım.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 suratını yakıp freddy gibi olucaksın http://www.nefariousfilms.com/Images/Monsters/freddy-krueger.jpg
parvus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 alan yetkilisine gel. sonrada niye millet birbirinin saydırıyor çok bozuldu buralar denir.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 NAAPSAYDIM SURATINI YAKMANA GÖZ MÜ YUMSAYDIM ÇOCUUM EVLADIM! dikkatli kullanın bu gibi şeyleri. maazalah çirkinlik abidesi olarak gezersiniz.
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 24 asirdir kullanilan yontem herhalde. doktora gidin. ugrasmayin boyle seylerle.
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ben doktordaki küçük elektrik süpürgelerini tercih ederim
parvus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 dasaaa said: NAAPSAYDIM SURATINI YAKMANA GÖZ MÜ YUMSAYDIM ÇOCUUM EVLADIM! dikkatli kullanın bu gibi şeyleri. maazalah çirkinlik abidesi olarak gezersiniz. imam cemaat ilişkisi işte.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ama hak yolunda, saygılı ve samimi bir ilişki bizimkisi..
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Sen böyle ipini koparmış ergen (başka bişeydi bu) gibi saldırırsan herkese, gitmeden haber ver, bir kaç bir şey göndericem yörüngedeki kaynıma. Bölüm modundan yüz aldım, ben yapmadım, o yaptı.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ya bi de bu ürülerde bilgisayar grafiği kullanmak şart. yazıyorum, önce kulağı tıkalı duymayan adam (ses dalgaları içerde yayılmaz geri döner) sonra kulağı ağrıyan adam (kulakta yıldırımlar) sonra başı ağrıyan adam (kafada yıldırımlar) ARTIK BUNLARA SON! ÇÖZÜM! KULAĞINIZI YAKIN!! sonra bunu kullanıyoruz işte.. (üstten kağıt yanar, yukarı kırmızı hava çıkar, içeride yeşil ve pis ve zehirli hava yukarı çıkarken külah içinde donar ve turuncu pis ve zehirli bir madde halini alır) böle bişiler işte. olmalı yani -benden yüz almayın. alamazsınız!- yine de kul-tem işe yararsa haber verin siz
parvus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 dreagloth said: Sen böyle ipini koparmış ergen (başka bişeydi bu) gibi saldırırsan herkese, gitmeden haber ver, bir kaç bir şey göndericem yörüngedeki kaynıma. Bölüm modundan yüz aldım, ben yapmadım, o yaptı. olm adam gibi açıp soruyoruz, nasıl bişi kullanan varsa yazsın diye. kıtıpiyos'un biri çıkıp "viral yapma 11!!!!" diye saldırıyor, sonra mod milleti örnek olması gerekirken gelip 4chanvari geyiklerle ve anlaşılmaz hikaye moduyla iyice cemaati kışkırtıyor. sonra da sen gibi bi adam özentisi gelip bak bak ergen bik bik bıdı bıdı vs deyip, modun gözüne nasıl girerim diye saçmalıyor. açtığım topiclerde de mesajlarda da kolay kolay kimseye laf filan sokmam, hakaret etmem, yalnız artık paticik zıvanadan çıkmış. kulak temizleme mumu ithalatçısı olduğumu mu sanıyor sanki eleman, sırf iş olsun, nereden laf geçiririm diye, mod'da ona uyuyor, sen gibi elemanlar da bir iş yapılıyor sanıp damlıyor. benim konum ve ilk mesaj gayet usturuplu kimsenin gelip saçmalamasını gerektirecek bişi yok.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 O değil de işe yararsa yazıverin
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Parvus haklı bence, herşeyi bonepart başlattı
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Saçma sapan aletleri kulağınıza oranıza buranıza sokmayın sakatlarsınız organlarınızı.
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 parvus said: alsak mı bundan işe yarar gibi duruyor. deneyen var mı aramızda ? özellikle video'nun sonu işe yarar şeklinde düşündürttü. cillop gibi hatundan nasıl kir çıktı öyle. http://www.kulaktemizleme.com/ Abi trollemiyim diyodum da... o hatun değil.. neyse normal cevap da vereyim tam troll olmasın... bence bi kulak burun boğazcıya gidip temizletmek daha mantıklı yani bundansa..
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Girdim mi ki acaba dasaa nın gözüne.
Öne çıkan mesajlar