asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 İETT nin web sitesindeki habere göre İETT filosunu yenilemek üzere 500 tane otobüs alıyor. Otobüslerin görünümleri gerçekten güzel. Ve klimalı. Artık yazları pişmeyeceğiz otobüslerde. 1000 tane daha isteriz )) neyse buyurun yorum sizin. buradan buyurunuz...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ne güzel ne güzel[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Vallahi sevindim nedir bu çektiğimiz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 hayırlısı[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Bütün istanbulun heryerine koymazlar bunları güzel yerlere koyarlar daha çok alsınlar heryerdekiler değişsin bu arada klima olsa ne değişecek ay üşüdüm diyen tipler çıkar aradan tabi yaşlılar da klimayı açtırmazlar yine pişeriz o ayrı ama ne yaparsın onlar yaşlı birgün bizde yaşlanacağız[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 buraya koysalar ya sıcakta pencereleri açınca kapatıyorlar klima olunca ne yaparlar kim bilir?[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 19 m ye bi tane versinler başka bişi istemem. bi kullandığım o var. zaten cok bişi istemiyorum 500 de bir:D ataşehir - kadıköy arası gidiyor 19 m[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 yeni taksiler de geliyor taksiler de kolonya serwisi, her türlü alkölsüz soğuk içecek, televizyon ve playstation olacakmış bütün bunlar panel van tarzı taksilerde kullanılacakmış(daha uygun bir tanım var mıydı)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Avrupa standartlarında, klimalı, insana ve çevreye dost 500 adet yeni otobüs alıyor. aslında bi de şoförlerin insana ve çevreye dost olanlarından almaları lazım :) şu anda nasıl bilmiyorum ama dur kalklarda sanki kesime giden danaları taşır gibi davranırlardı, asıl onların değişmesi lazım, ya da kafalarının içindekilerin[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 valla gayet saygılılar bazıları[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 şöför bey braz daha yvas gitmeniz mümkün mü acaba. -kes lan ay şöför bey kapıya sıkıstım -öl geber banane şöför bey akbil geçer mi. -lan kaç kere söledik şöför bey pasom yanımda yok öğrenciyim ama -sie...[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 elmanın dediği gibi kafa değişmediği sürece v.i.p tarzında otobüs falan dahi getirseler bi b.ka yaramaz bence önce zihniyeti değiştirelim görünüşü değil[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Hayırlı olsun :)[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 walla 2 güne kalmaz elm@ :kalp işareti: armut .. dersanelim. mehmet ve fidan vs.vs görürüz koltuk arkalarında :D[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: elma, 17 Temmuz 2004 14:42 tarihinde demiş ki: şöför bey pasom yanımda yok öğrenciyim ama -sie... buna sofor naapsin unutmasaydin pasonu hehe iyi iyi, ulasim kolaylasio[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ahah elma LOL yaa avrupa yakasında ikikatlı üstü açık otobüs vardı ondan istereeeeeeezz :)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 o konuda herhalde en çok eğlenen benimdir pasom daima yanımda ve adamlardan neredeyse paso sormalarını isteyeceğim (ortadan kırılmış bir paso, parçaları dağılmak üzere, adam resmimi görebilmek için pasoyu elinde tutmaya çalışıyor, sonra paso parçalanıp yere düşüyor, yere alıp verene kadar çoktan pişman oluyor, küçük çapta bir sadistlik yani)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar