aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 hic izlemedim shield ama hurt aclan bi promosu vardi, rep basmistim. simdi de bi southland promosu gordum god's gonna cut you down caliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Southland de çok iyi dizi. Biraz durgun ama karakterler çok sağlam. 2. sezon çekilirken NBC iptal etmişti. Sonra TNT aldı, 3-4 ay içinde döner herhalde. Bu da onun intro http://www.youtube.com/watch?v=JLhsuR7fT20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Bizimkiler. The OZ. Yalan Rüzgarı ama kesinlikle türkçe olacak o zaman iyi oluyo. :) dizi değil ama eskiden show tv de çıkardı çook eskiden. Tutti Frutti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 xwhiplashx said: dizi değil ama eskiden show tv de çıkardı çook eskiden. Tutti Frutti. abi sdfdgda, burdan 90lardaki lolipop/topitop/bilimum şeker üreticilerini tekrar kınıyorum. Lahn bakkaldan lolipop alıyorduk, "tutti frutti aromalı" yazıyordu üstünde, "anne tutti frutti çok tatlıymış" "baba tutti frutti ne demek" diye aile meclisinde boy gösteriyorduk hey gidi günler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ehehe. :) ben o adamı tercüme eden adamın yerinde olmak istemezdim aslında. :D ama bir daha hiç bi zaman göremez dünya o kadar güler yüzlü meme açan kadınları. :) bütün program mı mutlu olur be gerçi çok zor izlerdim o programı annem babam falan hep kontrol ederlerdi beni. terbiye durumu ya :D ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 xwhiplashx said: Yalan Rüzgarı ama kesinlikle türkçe olacak o zaman iyi oluyo. :) dizi değil ama eskiden show tv de çıkardı çook eskiden. yalan rüzgarının yanlış bilmiyorsam 37. yada 38. sezonu çekiliyor ps:cesur ve güzel de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 37 sezon izleyene kadar ölürsün zaten adamlar kaç oyuncu değiştirdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 cennet mahallesi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bulutbey. s01e01 var sadece.. 20dk da bir dizi devirmiş olmak isteyenler için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Pluton said: 37 sezon izleyene kadar ölürsün zaten adamlar kaç oyuncu değiştirdi =) O zaman "Days of Our Lives" diyorum. Sezon 1 ama bölüm 11200lerde. 1960lardan beri devam ediyor(muş). Kimlerin çocukları kimlerin torunları olmuştur dizide kim bilir. Hayır 11k bölüm çekecek konuyu nerden buluyosun be adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yazılmış mı bilmiyorum ama bitmiş dizilerden ilk aklıma gelenlerden şunları önerebilirim Oz Prison Break Sopranos Rome jericho Battlestar Galactica Terminator The 4400 X Files Stargate + Atlantis biraz komedi Arrested Development Cheers Dharma And Greg Everybody Loves Raymond Frasier Friends Joey Just shoot me Malcolm in the Middle Married With Children My Name Is Earl Seinfeld That 70s Show The King of Queens Two Guys and a Girl Will & Grace biraz da fantastik Angel + buffy Hercules Xena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 maşallah bide 2-3 düşünsen heralde baya bi liste çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ozkolous said: xwhiplashx said: Yalan Rüzgarı ama kesinlikle türkçe olacak o zaman iyi oluyo. :) dizi değil ama eskiden show tv de çıkardı çook eskiden. yalan rüzgarının yanlış bilmiyorsam 37. yada 38. sezonu çekiliyor ps:cesur ve güzel de olabilir hadi be! şu an mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 kasım yada aralıkta haberi çıkmıştı hatta ve enteresan bi şekilde castın çoğunluğu hala aynıydı. Ama dediğim gibi cesur ve güzel de olabilir. ikiside annem yüzünden küçüklüğümde izlemeye mecbur olduğum diziler olduğu için ayırtedemeyecek kadar psikolojim zedelendi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yalan rüzgârı: http://www.imdb.com/title/tt0069658/fullcredits#cast edit: 1,199 bölüm oynayan var öh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar