Nosfe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 The Wire Homicide: Life on the Street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 moonlight var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 4400 yarıda kesilmedi di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 that 70s show. komedi sevenler icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 kerim said: 4400 yarıda kesilmedi di mi? kesildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 blade'in dizisi vardı ya. güzel devam ediyodu. noldu sora? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 progamer said: Madmen var. Birinci sezonu baya efsaneydi hatta ama ikinci sezonda bayıp bırakmıştım bunuda tekrar başlmayı planlıyorum. madmen super ya . 2. sezon'da git gide güzelleşiyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Masticore said: progamer said: Madmen var. Birinci sezonu baya efsaneydi hatta ama ikinci sezonda bayıp bırakmıştım bunuda tekrar başlmayı planlıyorum. madmen super ya . 2. sezon'da git gide güzelleşiyor dizi. 1. sezon sonu spoilerı O bütün sezon boyunca hamile gezip hamile olduğunu anlamayan ve sezonun sonunda bi daaki sezona twist yapalım die çatırttadanak doğurtturulan karı diziden soğutmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 carnivale yazılmamış, o da izlenilmeli mutlaka edit: yazılmış, gözümden kaçmış. olsun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 friends mad about you seinfield cheers becker hepsi eski ve komedi dizileri oldu ama napalım drama gelemiyorum bir de mutlu dizilerdi bunlar kafalar rahat hep belirli bir senbaryo takip etmediği için illa başından izlemeye gerek yok, hani izleyip sonra pırıl pırıl, pozitif bir birey oalrak evden çıkmanızı sağlar bence dram izleyip zaten dram içinden çıkamadığımız gerçek dünyada daha fazla yitmeyin ya bir insan markete giderken bile kendini fransız yapımı bir avrupa dramı içinde hissder mi? bakkala gidiyorum onun dramı ayrı bankaya gidiyorum güvenliktekinin, bankodakinin dramı ayrı.. bu ne lan? yaşamayın bari izleyin bu dizileri görüntü kaliteleri dandiktir ama içiniz açılır kafalar resetlenşir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 benimde seinfeld ve married with childten'ı full indirip izleme projem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 lost room var mini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 adamınbiri said: simpsons şuan 21. sezon oynuyo sanırım izle izle bitmez bitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 denizler imparatoru efsane prens Tüm ailece izlenebilmesi için şiddet düzeyinin çok çok düşürülmesi dışında (bir avuç kanı bile çok nadir görüyorsunuz) gerek sürükleyicilik gerekse duygusal drama olarak hiçbir sorunu olmayan harika dizilerdir, babamı bile kdrama fan'ı yapmıştır en basitinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 roots -your name is toby +kunta kunta kinte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 senko said: benimde seinfeld ve married with childten'ı full indirip izleme projem var. seinfeld son 2 bölümdeyim. Married with children izlenmez be abi artık esprileri biz yazmış kadar ezberledik sanırım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Tek geçerim: Tekrar izleyin izlemedinizse. Hatta sevgilinizle eşinizle izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Ozan Güven ve Nurgül Yeşilçay`ın ilk çıkışları hah. Süper Baba`dan sonra ailecek hiç kaçırmadan izlediğimiz 2. diziydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ne serseriydi onlarda ya, uzuluyodum annelerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 battlestar galactica sakın izlemeyin. aman diyim sakın!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 calimero said: battlestar galactica sakın izlemeyin. aman diyim sakın!1! Aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 kaygısızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 carnivale efsanedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 the shield indirdim 8 bölümünü izledim gayet farklı bi konsept var. zaten daha ilk bölümden beyninize indiriyorlar. hiç öyle csi, monk vs beklemeyin. buradaki polisler rozetli al capone gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=iu8Q6Y33wVk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar