vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Brigand said: vaniLLe said: kizlar olmadan hic bi bok degilmissiniz yahu . dus almam bile diyen var. -_- söylemem lazimdi sorry. kızlar olmasa bikere sen de olmazdın dfgdgfgd kizlar olmasa sen de dogmus olmazdin bi kere! ve bu basligi acamazdin. OOOK. dflfkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 vanille sen erkeksin bi kere ne atlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 anabacı olmazdı, namus olmazdı, etek altı pijama olmazdı, meriç olmazdı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 dikkat ettim de kimse de fapfap yapmazdım dememiş. farketmiyor yani kızların olması veya olmaması alışkanlar aynı eh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Kızlar olmadan yaşamanın ne anlamı var lan ibnemisiniz olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 "peder zickler" said: vanille sen erkeksin bi kere ne atlıyosun sen de kari gibisin, ne isin var burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 traş olmak diyeceğim de o kadar sık traş olmuyorum bu aralar :( kışın hava çok soğuksa, ev de soğuksa sık banyo yapmazdım.. koksam bile dert olmazdı herhal. dışarı birisiyle çıktığımda ister istemez sağa sola arada kontrol bakışı atmazdım (yanımdaki kıza mı bakıyo lan bu krolar!) hey, sinemada kötü oyunculuk fazla görmezdik.. cidden kadınlardan güzel oyuncu çoooooook fazla ama iyi oyuncu... meh... filmlerde kadın olması gerektiği için oynuyorlar bir yerde. yani öle süper ağır adam rollerine karşı o kadar da ağır kadın rolü yok fazla. hmm.. ayrıca herhalde erkeklerin ağaçlardan falan olduğu bi dünyadan bahsediyoruz.. evimi çok sık süpürmezdim. eve kadın da alamayacağımız için iş bana kalıyorsa sık süprülmezdi sanırım. ama yemekler büyük ihtimalle beraber yenilirdi. kalabalık erkek gürühları ile böle.. ayakkabım yırtılana kadar ayakkabı almazdım.. aslında bir şey yırtılana kadar yenisini almazdım. yırtığı azsa da giyerdim.. eşofman (bu nasıl yazılıyordu) ile sokağa çıkardım, sabahları da saçlarımı taramadan markete gidebilirdim herhal.. şimdi çok feci ise ve uyuyorsam en azından bi şapka takarım misal.. arbayı bu kadar sık yıkatmaya da götürmezdim. bol bol et yerdim! ahuahuahua bak bu iyi olurmuş. sabah kahvaltıda bile kıymalı soğanlı yumurta yerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 7thBreath said: kızların olmadığı bi dünya... çok gay işi lan niye böyle şeyler düşünüyorsunuz. bu konudaki amaç kızların olmamasını düşünmek değil amaç kızların olmasının bizlere neler yaptırdığını bulmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Frantic said: osurmaktan çekinmem sağa sola sıkardım acımadan abi nasıl samimi bi mesaj olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 vaniLLe said: "peder zickler" said: vanille sen erkeksin bi kere ne atlıyosun sen de kari gibisin, ne isin var burda.Vaay kalleş ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 chagy said: dikkat ettim de kimse de fapfap yapmazdım dememiş. farketmiyor yani kızların olması veya olmaması alışkanlar aynı eh? hayalgücü dostum . kız kavramı varsa eğer sonsuza kadar fapfap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 dasaaa said: traş olmak diyeceğim de o kadar sık traş olmuyorum bu aralar :( kışın hava çok soğuksa, ev de soğuksa sık banyo yapmazdım.. koksam bile dert olmazdı herhal. dışarı birisiyle çıktığımda ister istemez sağa sola arada kontrol bakışı atmazdım (yanımdaki kıza mı bakıyo lan bu krolar!) hey, sinemada kötü oyunculuk fazla görmezdik.. cidden kadınlardan güzel oyuncu çoooooook fazla ama iyi oyuncu... meh... filmlerde kadın olması gerektiği için oynuyorlar bir yerde. yani öle süper ağır adam rollerine karşı o kadar da ağır kadın rolü yok fazla. hmm.. ayrıca herhalde erkeklerin ağaçlardan falan olduğu bi dünyadan bahsediyoruz.. evimi çok sık süpürmezdim. eve kadın da alamayacağımız için iş bana kalıyorsa sık süprülmezdi sanırım. ama yemekler büyük ihtimalle beraber yenilirdi. kalabalık erkek gürühları ile böle.. ayakkabım yırtılana kadar ayakkabı almazdım.. aslında bir şey yırtılana kadar yenisini almazdım. yırtığı azsa da giyerdim.. eşofman (bu nasıl yazılıyordu) ile sokağa çıkardım, sabahları da saçlarımı taramadan markete gidebilirdim herhal.. şimdi çok feci ise ve uyuyorsam en azından bi şapka takarım misal.. arbayı bu kadar sık yıkatmaya da götürmezdim. bol bol et yerdim! ahuahuahua bak bu iyi olurmuş. sabah kahvaltıda bile kıymalı soğanlı yumurta yerdim. abi şu yazıya " iç çamaşırı giymezdim " eklersen epik olmaya aday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 vaniLLe said: Brigand said: vaniLLe said: kizlar olmadan hic bi bok degilmissiniz yahu . dus almam bile diyen var. -_- söylemem lazimdi sorry. kızlar olmasa bikere sen de olmazdın dfgdgfgd kizlar olmasa sen de dogmus olmazdin bi kere! ve bu basligi acamazdin. OOOK. dflfkd belki kızların hepsinin yarın bir virüs ile öleceğini varsayıyom dgdfdgfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 said: abi şu yazıya " iç çamaşırı giymezdim " eklersen epik olmaya aday baba kızların olmadığı bi dünyada organların kuruyup düştüğü kabulü yapıyorsun herhal sen.. yoksa elemanları yerinde tutmak içi o şart bişi. giymezsen olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 RAKI İÇİLMEZDİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 MÜSLÜM ORHAN FERDİ OLMAZDI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 AAAAAAAAAAAAAY NE SALAAAK TOPIK YHAAAAAAAA!!!!!111 gibi yorumlar da olmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bu kadar güvenlik olmazdı. herkes kendini korurdu, koruyamayan da ölürdü işte. mis gibi adalet. daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 dağa taşa saldırırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 çok kan akardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 herkes birbirini. dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ban sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Nie kavga olsun ki. Bence hiç olmazdi. Ulan ilk günden beri çıkan bütün olayların ardında bu kadın milleti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 şu an kafayı yemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar