nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Bunla uğraşacak kişi ancak bir pati trollü olabilir diye düşündüm. ABV canım benim. Daha da anonim kullanıcılardan comment kabul etmem. Çav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 özür dilerim pati halkı adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hahaha salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 itiraf ediyorum bendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bendim seni şaaparım paranı da ödemem hayat kadını bu bi tane yorumdu eahasehfshdgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Neyse ban gelmesin msnde ederim gerekli küfürleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hit almana sebep olmuştur. verimli bir hayvandır. o zaman inektir bu hayvan.. ne demiş, noolmuş diye baktım işte bloguna.. hit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 asabi guştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hayvan terli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bi insan niye blog troller lan capınız olsun biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 kim trolledi beyler acık acık söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mi minör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ne anonim commenti kapadın mı şimdi on binlerce takip eden üye mi olmak zorunda kalıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Yoo. Olmasın abi ben hit alsın diye yapmadım ki. Berk trollesin diye hiç yapmadım ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Queen said: ne anonim commenti kapadın mı şimdi on binlerce takip eden üye mi olmak zorunda kalıcak. ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Ayrıca takip etmeden de comment yapılabiliyo hala. Derdim insanların takip etmesi değil, olur da yorum yapılırsa kimin yazdığını görmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 arkadasim, o zaman worde yaz orda kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Queen said: ne anonim commenti kapadın mı şimdi on binlerce takip eden üye mi olmak zorunda kalıcak. AHAHAHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 aquila said: arkadasim, o zaman worde yaz orda kalsin. Ahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Cassiline said: aquila said: arkadasim, o zaman worde yaz orda kalsin. Ahahahahahahah epic ! eahaehfahefa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 officedeki creedin blogu gibi aahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ahahhahahahahah said: ahahahahhaahhaha ahahahahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 mulgear6 said: Cassiline said: aquila said: arkadasim, o zaman worde yaz orda kalsin. Ahahahahahahah epic ! eahaehfahefa ahahahaahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Malkor said: ahahhahahahahah said: ahahahahhaahhaha ahahahahahhahX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 acayip bi şekilde bi yerleri trolliyesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar