SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 okulun sitesinden baktım windows xp, visya, 7 desteği falan var gittim bilgi işleme 4 ertafı camlı büro böyle, öğrenciler giremez yazıyor her yerde neyse tam dönücektim bi adam baktı, ne vardı evlat dedi, dedim ftp sunucusundan biz yararlanabiliy muyuz, yok lisans öğrencileri yararlanamıyor dedi, ama ne istiyorsun dedi, xp olurdu dedim, xp, visya 7 antivirüs falan ne ararsan var ded, 7 olabilir dedim, gel dedi girdim verdi direk ahaha bi ihtiyacınız olduğunda bu tarz, hemen gelin buraya yardımcı oluruz dedi miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hangi okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 apart? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 kaynım dedi gel dedi ver dedi al dedi win 7 dedi ne zaman istersen gel dedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hangi okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 benim kaynım win 7 kullanıyo sonra bana atladı ben ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=101385979884215 süper müzik aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 FromTheHell said: apart? ahahah ben de buna güldüm seagle'nin apart kelimesi geçmeyen postu yoktur yani. bilen bilenzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 aa ne apartı lan apart diyo muydum ben hep sdds çok mu lan neyse uludağ üniversitesi dayılar apartı çok mu söylüyorum lan şaşırdım asfdgsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 şu visyayı merak ettim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 visya versene deseymiş adam tiksinir kovarmış iyiki 7 ver demiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 olm visya 7 den sonra çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Abi banada pls ya bi windows 7 lazım bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bu arada bu keyler çoklu kullanımmış galiba hoş key vermedi de, cd çoklu kullanım muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 i (L) msdn kalp işareti çıkımo mu la patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar