stingbull Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 bak şimdi benim de canım çekti. Neden az server var oynanıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 valla ben de çok uzun zaman önce almıştım. bayağıdır oynamıyorum. noob sayılırım biraz. nikim kozalak pati grubuna da girmiştim steamde. oynayanlar varsa toplaşıp oynayalım bari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 abi benim nick aynı..oynadığım server hangisi bilmiyorum asdasf aslıturk mu nedir bakıp yazarım birazdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Holy said: abi nickleri söyleyin bari. zaten 3 tane server var oynanabilecek, tanıyalım ekleşelim burdan. yerli serverlara girmiyorum çünkü bebelerin salak chatlerini çekemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 evet server ı da verin de gelelim valla boş boş oturuyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Snake said: Holy said: abi nickleri söyleyin bari. zaten 3 tane server var oynanabilecek, tanıyalım ekleşelim burdan. yerli serverlara girmiyorum çünkü bebelerin salak chatlerini çekemiyorum.Kaç pingle oynuyorsun ki? Şahsen CS gibi bir oyunda ping 50 üzeri olduğu zaman çekilmiyor. Resmen tahmin yöntemi ile adam vurman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Bu arada steam id : holysaft, ekleyin beni pirates diye bir server var sürekli d2 dönüyor. Onun dışında bir tane daha var Xkafe klan server sanırım. Bir de asiltürk var 10 kişilik. yer bulmak sıkıntı genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ya steamde cs:source indirime girerse bi şekilde haber verin =) alasım geldi hep bc2 bc2 nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 indirimdeydi sanki dün ya. 10 dolar. tabi indirimden kastın 4-5 dolar değilse :D hmmm sanırım yılbaşı hedesinden dolayı indirim vardı ve bitti bugün. ucundan kaçırdın hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 yılbaşı hedesinden 5 dolara aldık bir çoğumuz =) yine girerse yazarız buraya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ya şey demin baktım 19dolar diyo hani 10dolara almak daha tatlı olur gibi^^^arasıra ben de kontrol ederim de acaba ne zaman indirim olur kimbilir, bi de serverlar falan nasıl? Oynayan var mı hala? Dolu mu? Lagsız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Holy said: Snake said: Holy said: abi nickleri söyleyin bari. zaten 3 tane server var oynanabilecek, tanıyalım ekleşelim burdan. yerli serverlara girmiyorum çünkü bebelerin salak chatlerini çekemiyorum.Kaç pingle oynuyorsun ki? Şahsen CS gibi bir oyunda ping 50 üzeri olduğu zaman çekilmiyor. Resmen tahmin yöntemi ile adam vurman gerekiyor. 80 90 ile oynuyorum. saçma salak chat olmadığı için rahatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ben şu an baktım, pirates var full dust2, xcafe var bi de oyunburda var. steamdan latency 20 lerde görünüyo bende. oyuna girmedim girecem birazdan bi bakıcam.. oynayan var evet bu arada. dolu serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 stingbull said: ya şey demin baktım 19dolar diyo hani 10dolara almak daha tatlı olur gibi^^^arasıra ben de kontrol ederim de acaba ne zaman indirim olur kimbilir, bi de serverlar falan nasıl? Oynayan var mı hala? Dolu mu? Lagsız mı? 5 dolardı abi indirim zamanı. taze bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Snake said: 80 90 ile oynuyorum. saçma salak chat olmadığı için rahatım.Ben rahat edemiyorum o kadar ping ile. Ayrıca saçma salak chatten kastın ne ki? Ben öyle çok rahatsız edici bir olayla karşılaşmadım hiç. Arada bebeler geliyor ama azınlıktalar. Adam gibi oynayan sayısı daha fazla oluyor. Chat okumadan oynarım ama adamı görmeden taramak gerektiği pingle zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 rahatsız oluncak bişi diil zaten ben rahatsız oluyorum sadece. steam id: gapaydin bikaç achiyi yapmamda yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 cs sourceda da mı achivement geldi yav? nası yapıyoz neleri yapmak lazım bilgi pls. hepten unutmuşum oynamayı bu arada 4 kere öldüm çıktım oyundan biraz önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ya eskiden tab'a basıp adamın üstüne tıklayınca sesini kesioduk herifin..elemanlar susmuo a ya gittik b den geldiler ince ince sesler ztn..özetle mute nası oluo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 player list'den teker teker mutelayabilirsin adamları player list de oyundayken console'a basınca o ana menü gibi şeyde soldaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 benim nick Natanyal bu arada, steam id'de hofirat pirates ve xfire'da oynuyorum bende genelde, arada 2000 falan oynamak istersem ingiliz veya rus serverlarına akıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 benim nick de egemen [love] dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 source u 5 dolarken fazladan alıp da satmak isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 phyxantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar