dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 http://www.molleindustria.org/everydaythesamedream/everydaythesamedream.html oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 FCKING DEPRESSING! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ter bastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hayattan soğudum, sonunda işe çıplak gidip kovuldum ama kravat takmadığım için, enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Asansördeki teyze 5 adım filam dio başta en son hangisini gerçekleştirirsek o mu oluyoz ? Bumudur olay ? Niye oynadım ki ben böle bişiyi :/ Böh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 sonra 4 adım 3 adım diyo orda kalıyor , masama oturmak yerine gidip işyerinden aşağı intihar ediyorum yine birşey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 sanırım o 5 adım , 5 farklı kombinasyon olayı , biri normal işe gitmek ikincisi kıyafetsiz gitmek , üçüncüsü işyeri yangın çıkışından aşağı atlamak gerisini bulmaya psikolojim kaldırmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 arabadan inin yürüyün yolda inekle karşılaşacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 asansörden inince sola yürüyün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ahaha homeless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 park yerinde ters tarafa giderseniz evsiz var bir tane tenhaya götürüo sizi, arabayla giderken space'e basın inio arabadan sağa veya sola yürüyün inek seviyor, ağacın olduğu yerde biraz ağacın dibinde beklerseniz yaprak düşüyor, yakalıyorsunuz. diğerleri sayılmış zaten. kastım sinirim bozuldu haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bitirdim herşeyi yaptıktan sonra oyunda kimse kalmıyor. tekrar iş yerine gidn balkona yürüyün birisi intihar ediyor bitiyor oyun edit ha bide şirketin hisseler dibe vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 çok anlamsızmış bitirdim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bu arada molle industria'nın diğer oyunlarına da göz atın. özellikle oiligarchy ve operation:pedopriest çok iidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 1- yaprağın düşmesini beklemek 2- normal gün ve normal çalışma 3- işe çıplak gitmek 4- asansörden inince sola gidip homelessla takılma 5- işe gidip çalışmak yerine devam edip atlamak 6- arabadan inip ilerleyip ineği sevmek Son bölüm nedense bayaa iyi ya. Mesajı aldım ben asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar