unK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 istanbul/ataköydeyim anormal bi fırtına başladı.. bizim balkondan bir parça sıva tarzı bişi koptu baya büyük aşağıdaki bir volvonun üstüne düştü.. neler oluyor lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bizim camlar titriyo zırzırzır korku filmlerindeki gibi bi hava var merter/ist dfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 japonların işi 5.5 mt tsunami olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Kıyamet alametleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 oha arabanın ağzına sıçmış camlar falan yok artık alsdjlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Tam başlığı okudum Kadıköy de uçtu gitti bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 şesucuğum az sonra merter olarak bu civardan kopup rüzgar hızıyla kadıköye geleceğiz. aç kollarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Açtım bekliyorum. Bizim balkonda birşeyler uçuşuyor ama bakmaya korkuyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 havaalanındaki ölçüm istasyonu: Rüzgar: 92 KM/S GGB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hisarüstü de efsane şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 boşver rüzgara bırak hayatı fdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 leventteyim, öğle yemeği için çıktık yemek yioruz öle bi rüzgar esti ki çatı gibi bişeyden bi parça düştü böle metal yola çarptı, sonra kalkıp ofise kaçtık. Ödüm patladı nasıl bi rüzgar o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 İzmir gene formunda tam kaşar havası ya. 1 saat önce rüzgar, dolu, yağmur, şimşek, yıldırım kombosuyla bir fırtına vardı. Şimdi de hava bildiğin açtı. Hayvan gibi güneş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 amerikadayım fırtına fln yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Bizim eski bulaşık makinesi devrilmiş meğersem şimdi baktım. Saksılar zaten gg heryer toprak olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 oha nerdesin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 an itibari ile işyerinin çatısındaki çanak kendini rüzgarın kollarına bırakarak aşağıya atladı. pattadanak diye düştü tepemizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mortis said: oha nerdesin sen Bağa mi didin? Evdeyim cınım. 13. kat, püfür püfür burası asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 havalar çok fenaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bizim cam 4 katlı cam titremiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ZaugnaKhaldun said: hisarüstü de efsane şu an. akatlarda aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 off fakir misiniz abi yaa. 2010'a geldik ne fırtınası? bizim ev titanyumdan. gelen rüzgar bizim eve çarpıyo da ondan fırtına oluyo. kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 istanbul/bahçelievler bizim burda yağmur yağıyor. ıslak yolun üstünden geçen teker sesi duyuyorum sadece. korku filmi atmosferi yok daha çok lastik reklamı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Apartmanın poliüretan petek dokulu üst yüzeyi döükülmüş resmen. Yuh diyorum... istanbul/bahçelievler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 TheRiverBelow said: off fakir misiniz abi yaa. 2010'a geldik ne fırtınası? bizim ev titanyumdan. gelen rüzgar bizim eve çarpıyo da ondan fırtına oluyo. kusura bakmayın. abi herkes bu temada mesaj atcak diye bir kural yok yapamıyorsan atmıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar