chambers Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 bu in ear kulaklıkların kulağa giren kısmını temin edebileceğimiz bir yer var mı? acil cevap lazım ondan garbıça açtım çok kısa süreliğine girdim internete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 var bi sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ahan da şurda var: http://www.elmasepeti.com/category.php?cID=36§ion=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 peki bendeki panasonic uyar mı bunlar ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 jack girişine bakman lazım, genelde sonylerin yada iphone kulaklıkların oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 jack girişiyle alakalı bişey mi o ? öyleyse eğer zaten uymaması çok zor ama bence sen neden bahsettiğimi yannış anladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ipod için olabiliyor, gitar için kullanılan apartı telefonuma takıp ipod kulaklığı kullandığımı bilirim. çok saçma olmuştu ama olabiliyor. ipod için çoğu giriş oluyor mesela, ama pahalıdır onlar yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 abi jackle kulak bölümünün ne alakası var? uyar muhtemelen ama yine de bir bak böyle çapı 0.35cm ve yuvarlak olması lazım dip kısmının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 gecko said: ipod için olabiliyor, gitar için kullanılan apartı telefonuma takıp ipod kulaklığı kullandığımı bilirim. çok saçma olmuştu ama olabiliyor. ipod için çoğu giriş oluyor mesela, ama pahalıdır onlar yav. AHAHAHAHAHAH zauahah meheh okudun mu cidden ilk postu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 abov:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 3 tane in-ear kulaklık eskittim, 4.yü kullanıyorum, bir sürü var ben de onlardan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar