Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 duke nukem i yapmıyolar bence sıkıldı adamlar duyurmaya üşendiler o ayrı satış tekniğinden çok baymak o :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 blizzard disindan oyunu ne kadar bekletirsen o kadar iyi olur taktigi patlak bir taktiktir arkasinda baska seyler aramak gerekir . uzun yillara dayanan tecrubeme gore bu boyle .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bende driver 3 die okudum resim bi açıldı alla alla bune diyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Proxa, 16 Temmuz 2004 21:33 tarihinde demiş ki: said: Arkansis, 15 Temmuz 2004 12:53 tarihinde demiş ki: Sen blizzardı 3000 programcılı microsoft falan sandın herhalde eheee adamlar daha WOW la uğraşırken ScGhost u yetiştirmiyorlar birde Diablo 3 mü kodlayacaklar peeh.. Zaten daha projeleri başladıktan sonra direk new project diye oraya bi simge eklerler gizemli gölgeli , blizzardın pazar politikası ayak oyunları bunlar , oyuncuları heyecanlandırmayı çok ama çok iyi biliyorlar blizzardın yavaş olmasının sebebi yetişememekten çok satış tekniği blizzardın yavaş olmasının nedeni oyun çıkmadan 1 seneye yakın oyunun test edilmesi , buglar , balanslar vs vs ... bknz : StarCraft ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ulamn diablo dediniz diablo çekiom. 2.2 gb. exp. ile birlikte..[signature][hline]Bugün yine hayatımda görmediğim çok şey yaşadım.. garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 zamanında orjinal almıştım yani sunucuya atmıştım ordan çekiom yannış anlaşılmasın :P *!kıvırır*[signature][hline]Bugün yine hayatımda görmediğim çok şey yaşadım.. garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 O Bişeymi be... Bakın ne buldum (yada yaptım :D)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice ServerCrosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 zaten inanmamıştım diablo 3 ü çıkartacaklar da(hele hele 1 eylülde) biz görücez rüya bile değil bu...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 baya bi anılcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Kendisinden cok annesi anilacak sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ahahah epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 andım ben şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 diablo çok köt.. argh vurmayın.. =/ esprisi yapasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar