Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sinirler harap

dunno

Öne çıkan mesajlar

alatirel ciddi bir yorum yaptıgın icin cok tesekkur ederim basta.
ben de "bunları dusunebiliyorsam asık mıyım" diye soruyorum kendime.
onun birseyler düsünerek eski sevgilisine benden bahsetmemesini de kabul edersem bile yine de kıskanclıgım bitmiyor. kıskanınca cirkinlesiyorum. mutsuz oluyorum onu suclayıcı vs. bu konuda ne yapmalıyım?

-alatariel- said:

bu konuda iki üç bişi söyleyecegim.
şimdi;
bu insanlar birlikte olmuş ve ayrılmışlar dimi?evet.
ha,demek ki bi noktada ilişki de bi problem çıkmış yürümemiş.
e zaten yürüyor olsaydı ya da iki taraf hala birbirini seviyor olsaydı;biter miydi?hayır.
kıskanmanı anlayabiliyorum.iletişime geçmelerini bu kadar kafana takmamalısın.ona senden bahsetmiyor oluşunu da..
ne kadar erkekleri dümdüz varlıklar olarak görseniz de onların da bişileri yapmakta ya da yapmamakta bazı sebepleri var.bencil davranıyorsun bu konu da bunu da anlayabiliyorum.başka birinin üzülücek olması seni şu noktada ilgilendirmiyor,bunu da anladım.
anlamadığım ise:
adama aşıgım diyorsun ve sadece kıskandığın için ilişkiyi bitirmeye çalışıyorsun."geçmişinden" birine senden bahsetmediği için.bu ne kadar mantıklı dunno?şuan seninle birlikte ve seni istiyor.bunu da negzel bak söylüyormuş.

seni çıldırtan o degil.kendi kendini çıldırtıyorsun.saçma sapan şeyler düşünerek hemde.bırak bilmesin seni eski kız,bırak konuşsunlar.eger sen sevgilinin sevgisinden eminsen ve güveniyorsan neden bu kadar hırpalıyorsun ki kendini?
ha zaten bunlardan emin degilsen,ya bu konu üzerinde dogru düzgün konuşmalısı-bişiler yapmalısın.Ya da en başından vazgeç,(ki zaten buna hazırsın o yüzden ben aşık oldugunu filan düşünmüyorum)ugraşma.

ps:üslubum agır kaçmış olabilir.şimdiden özür.
Sosyal ağlarda paylaş

Konuşmaları havadan sudan öteye gitmediği sürece daha doğrusu seni rahatsız edicek noktaya gelmediği sürece, seni rahatsız eden birşeylerin olmaması lazım. o iki insan sonuçta geçmişte birşeyleri paylaşmışlar bazı şeyler öle höt dedinmi yok olmuyor malesef.. Bugün birçok eski kız arkadaşımın evine gidebilirim zor durumunda(ki biz buna insanlık diyoruz :) ), bu demek değildir ki tekrar birşeyler olucak.. Ha çok samimilerse bas kıçına tekmeyi akıllansın gelsin.. oda gelmesini istiyorsan tabi..
Anlattığın kadarıyla benim yapacağım hareket budur ha ama bekara eş boşaması kolaydır onuda söyleyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya kıskanma dicem,ama bu his böyle istenildiğinde açılıp istenildiginde kapanan butona sahip birşey degil biliyorum.kıskançlığın bittiği nokta güvenin başladığı nokta oluyor.
güvenini kazandığın ve sen de güvendiğin zaman herşey rayına oturur.ha dişisin,kendimden biliyorum,bazen saçma sapan ufacık şeyleri kıskanıp deliriceksin.o zaman da kendi kendini sakinleştir.telkin et.çünkü bu tür uç duygular güzel giden şeylerin,güzel ilişkilerin bozulmasına(bitmesine,parçalanmasına) neden oluyor.
düşün taşın kararını ver.bazı konularda degişmek gerekiyor hayatın çeşitli dönemlerinde.
şimdiden kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim yerimde kim olsa kıskanır. havadan sudan konusuyorlar ve 1dakika civarı. ama her gün.
kıskanmamam mümkün degil. denedim olmuyo.
seviyorum da ama.
of of offfffffffffffffffffff

wastyrx said:

Konuşmaları havadan sudan öteye gitmediği sürece daha doğrusu seni rahatsız edicek noktaya gelmediği sürece, seni rahatsız eden birşeylerin olmaması lazım. o iki insan sonuçta geçmişte birşeyleri paylaşmışlar bazı şeyler öle höt dedinmi yok olmuyor malesef.. Bugün birçok eski kız arkadaşımın evine gidebilirim zor durumunda(ki biz buna insanlık diyoruz :) ), bu demek değildir ki tekrar birşeyler olucak.. Ha çok samimilerse bas kıçına tekmeyi akıllansın gelsin.. oda gelmesini istiyorsan tabi..
Anlattığın kadarıyla benim yapacağım hareket budur ha ama bekara eş boşaması kolaydır onuda söyleyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Alatariel in yazdıklarına katılmıyorum.Kendimden ve çevremden biliyorum eski sevgilisiyle hala konuşuyorsa o erkek o kızı kafasından atmamıştır.Belki çıkmaya başladığı duyguları hissetmiyordur ama bazı başka duyguları hala devam ediyordur.Ne zaman iletişimini kesti tamamen o zaman bitti.Ha ne olur iletişimini kesersin soğur aranız aradan 1 yıl geçer bişey olur tekrar karşılaşırlar öyle bir muhabbet başlar aralarında ama dunno nun durumunda bu yok sanırım.O çocuk her an o kızla aldatabilir.Bence rest çek.Ya ben ya o de.Rahatsız olduğunu belirt sana değer veriyorsa böyle birşeyi iste.Çocuk anlayışla karşılamak zorunda hoşuna gitmese bile.Restini görmezse katlanırsın diyeceğim tabi konuşması kolay.Yani yine alatariel in dediğini de yapmak var sen bilirsin.Benim bu konu hakkında yorumlamam bu kadar.Haydi hayırlı işler.
Sosyal ağlarda paylaş

iste kararsız kaldıgım nokta tam olarak alatariel ve akhlaur un soylediklerinden hangisini yapmam gerektigini seçmek.
alatarielin dedigi gibi yapmaya calıstıgımda ikide bir trip atıyorum elimde olmadan kıskandıgım icin.
akhlaur un dedigini yaptıgımda da o bana gitme nolur ayrılmayalım diyip diyip kızla ilişkisini de degistirmiyo hic bi yere varamıyoruz=(((((((

Akhlaur said:

Alatariel in yazdıklarına katılmıyorum.Kendimden ve çevremden biliyorum eski sevgilisiyle hala konuşuyorsa o erkek o kızı kafasından atmamıştır.Belki çıkmaya başladığı duyguları hissetmiyordur ama bazı başka duyguları hala devam ediyordur.Ne zaman iletişimini kesti tamamen o zaman bitti.Ha ne olur iletişimini kesersin soğur aranız aradan 1 yıl geçer bişey olur tekrar karşılaşırlar öyle bir muhabbet başlar aralarında ama dunno nun durumunda bu yok sanırım.O çocuk her an o kızla aldatabilir.Bence rest çek.Ya ben ya o de.Rahatsız olduğunu belirt sana değer veriyorsa böyle birşeyi iste.Çocuk anlayışla karşılamak zorunda hoşuna gitmese bile.Restini görmezse katlanırsın diyeceğim tabi konuşması kolay.Yani yine alatariel in dediğini de yapmak var sen bilirsin.Benim bu konu hakkında yorumlamam bu kadar.Haydi hayırlı işler.
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

ha evet şöyle bir durum ki:
benim gözlediğim çevrede ki insanlar;aklı başında,ne istediğini bilen,mantıklı ve çok saçma bi laf hiç sevmem ama bişilere doymuş kişiler.
dunno'nun erkek arkadaşını tanımıyorum.nası biridir bilmiyorum.ama Akhlaur'un anlattığı gibi de olabilir.benim gözlerimle dayanıp anlattığım gibi de olabilir.
sadece fikirlerimi paylaştım.tşk.
Sosyal ağlarda paylaş

Ay saçmalamayın ben eski sevgilimle oturup baş başa şarap bile içiyorum hiç de birşey yok içimde çocuğa karşı. Atmayın oranızdan buranızdan.

Bazı insanlar medeni ayrılıklar yaşayabilir bunu kafanıza sokun artık. Ayrı ama hala iletişim içinde olan ebeveynler için aynı şeyi söylemezsiniz ama ne farkı var? Benim annemle babam konuşmuyor mesela hiç gelip "onlar evlat paylaşıyor konuşmak zorundalar" demeyin. Yok öyle bir zorunluluk ortada.

dunno söylediğimi ciddiye almadın, ben gerçekten içten bir şekilde yazmıştım ama olayın tamamını anlamamışım. Anladığım kadarıyla yaptığım yorumda da salakçaydı yaptığın, şimdi bu anladığım kıskançlık konusu da saçma.
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

Ay saçmalamayın ben eski sevgilimle oturup baş başa şarap bile içiyorum hiç de birşey yok içimde çocuğa karşı. Atmayın oranızdan buranızdan.

Bazı insanlar medeni ayrılıklar yaşayabilir bunu kafanıza sokun artık. Ayrı ama hala iletişim içinde olan ebeveynler için aynı şeyi söylemezsiniz ama ne farkı var? Benim annemle babam konuşmuyor mesela hiç gelip "onlar evlat paylaşıyor konuşmak zorundalar" demeyin. Yok öyle bir zorunluluk ortada.

dunno söylediğimi ciddiye almadın, ben gerçekten içten bir şekilde yazmıştım ama olayın tamamını anlamamışım. Anladığım kadarıyla yaptığım yorumda da salakçaydı yaptığın, şimdi bu anladığım kıskançlık konusu da saçma.
sen ayrı erkek milleti ayrı şesu
Sosyal ağlarda paylaş

Birşeylere doymuşluk önemli doğru diyorsun da çocuk eski kız arkadaşına dunno dan bahsetmemiş.Buradan yola çıkarak çocuğun herhangi birşeye doyduğunu sanmıyorum.Doymuşta olabilir sor sen yine de dunno.

Sesu eksik söylemişim.Birşeylere doymuşluk olayı da var işin içinde gibi.Doymamışlık falan.
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

YAPMAYIN BUNU, sende karşı tarafa duygu olmayabilirde o çocuğun ne yaşadığını biliyonmu?

eminim ki umutlanmıştır. biz erkekler hafif olumlu harekette umutlanıp, kafamızda kurup buna inanırız. işin gerçeğini anladığımızda da iş işten geçmiş olur.

ayrıca o adam hala düzenli olarak görüşüyosa o kızı unutamamıştır, arkadaşız ayağı falan yalan, yemeyin kendinizi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...