Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 endless mike'ın büyük pete ile sikletlerini denkleştirip güreşebilmek için kilo verme çabası, ardından böbreğini aldırması, son tartım anında bir kaç gramla sikleti fazla çıktığı için büyük azı dişini kerpetenle çekmesi ve nihayetinde pete'e yenilmesi unutamadığım en sevdiğim bölümdür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Laraken said: olum harbiden o köpeğiyle ipucu arayan malın adı neydi? blue's clues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 o köpeğe hastaydım yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 allah belasını versin onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 OldNickelodeon nesli olduğum için çok mutluyum ya . şimdiki çizgi filmler çok saçma sapan . fox kidse cartoon networke fln bakıyorum da bikaç tane adam gibi çizgi film var gerisi tırt . Hele bi jimmy Neutron var ne salak bir çizgi filmdir o yarappim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 trt'de mi atv'de mi ne haftasonları sabahları yayınlanan bir ilkokul çocuklarıyla ilgili çizgifilm vardı. adı neydi onun? şapkalı bir çocuk şişman uzun boylu sarışın çocuk uzun boylu gözlüklü kız kısa boylu erkeksi kız vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 bu kadar kötü anlatılmaz o çizgi film ha :D http://istiyor.us/photos/1/0/1087_20085_18_2_59_46_299843.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Economics said: OldNickelodeon nesli olduğum için çok mutluyum ya . şimdiki çizgi filmler çok saçma sapan . fox kidse cartoon networke fln bakıyorum da bikaç tane adam gibi çizgi film var gerisi tırt . Hele bi jimmy Neutron var ne salak bir çizgi filmdir o yarappim hele disney de sırf gençler yiyiş parti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ulan şu çizgi filmi sırf hatunlar için izlerdim http://img.sinemalar.com/images/group_image_buyuk/3801/eski-cizgi-filmlerin-geri-gelmesini-isteyenler-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Laraken said: allah belasını versin onun ahahah yıllar sonra gelen atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Aaahh----Real-Monsters-old-school-nickelodeon-295353_1024_768.jpg http://content6.flixster.com/question/44/36/36/4436360_std.jpg http://i38.tinypic.com/miiio4.jpg http://www.nick.com/upickdaily/images/cms/story/main/main_catdog.jpg http://content8.flixster.com/question/43/50/20/4350206_std.jpg http://www.nick.com/upickdaily/images/cms/story/main/mainimage_heyarnold.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 söylendi mi bilmiyorum rocco vardı televizyon alıyolardı roko televizyona giriyordu falan annem babam da bişey demiyodu 12 saat bunu izlememe benimle birlikte izlemiştlerdi dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 en az 4 kere sölendi fdafsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 rocconun tv bölümü vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 nese dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 zaman hızla akıp gidiyor :,( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 dünyayı yutan elektrikli süpürgeler vardı. kontrolden çıkıyorlardı. rocco'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 şeytanlı bi bölüm vardı şeftalinin modern yaşamı oluyodu sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 alışveriş merkezi çılgınlığı vardı indirimden yararlanamıyor deliriyordu rocco. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Sol alttakinin pete and pete'deki küçük pete olduğuna inanası gelmiyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 petunya mıydı dövme ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 off ya ruh hastası gibi izliodum aynı şeyleri tekrar tekrar. kutulu bölümün bi gün tam versiyonunu görmüştüm sonralardan ama izlememiştim ahaha. bi de hep bi reklam vardı onu unutamıorum hala ritmini, sesleri falan söliyebiliorum. böle kaldırımda ayakları çekio biri parasını almaya çalışıo kaldırımdan bi alt kattan. yürüyenler oluo tabii hep ve şöle bi müzik oluo; "ım ım. pa pa. çık çık. öhö öhö. ım ım. pa pa. çık çık. öhö öhö." bunu artık o kdr çok izliodum ki annem çocuk spastiğe bağladı diye söyleniodu. bide hepsi vardı lan hepsi!! efsane replikler ve karakterler vardı. -hamburger, çizburger, patates ve içecekler! -bir hamburger ama ketçaplı olmasın. -neli olsun? -siz genelde neli yapıosanız ondan. -genelde gizemli sosumuzu koyuyoruz. -gizemli sosunuz nedir? -KEEEETÇAAAP! süt adam ve nemesisi tereyağ adam vardı. o kaçırılıoz muhabbetinin küçük versionlarını yapıorum hep fırsat geçtikçe ama henüz bişi olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Ahah evet dövmenin adı Petunia'ydı. Bi de portakallı lazarus diye bi içecek vardı, brain freeze yapıyodu. İçen saçmalamaya başlıyodu, bağımlı oluyodu. Büyük Pete'in beyzbol takımı bunu içe içe önce yükselip sonra düşüşe geçmişti falan. Hani belki çocukluğumu hatırlatıyo falan diye bu kadar seviyorumdur bilemiyorum da, halen en sevdiğim dizi Pete ve Pete. Müzik dinlerken insanın aklında hiç gitmediği türlü türlü yerler canlanır ya, işte böyle bi his yaşadığımda aklıma mutlaka bu dizi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 pete ve pete full var bende. bi gün arkadaşla gaza geldik izledik ama tabii eski tadı vermedi pek. hala abimle arada durup durup. -yeterli mısır gevreği yemezsen zamanda kaybolabilirsin. -hem de sonsuza kadar. diyoruz. enlis mayk elstorm efsaneydi. bi güreş bölümü vardı gaza gelip onun gibi makyaj yapmıştım kendime pastel boyadan. efsane replikleri vardı onun da: -buğu yok eylence yok, buğu yok eylence yok. -kabusuma hoş geldiniz! -havuç kafa! öleceksin! BAAM -ördek ördek ördek. KAZ!!!! KAZ!! ah ulan ah be :( portakallı lazarus ilk defa tangi dondurma deneyime sebebiyet vermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 EKSKAAAALİBUR EKSKAAALİBUR! o bölümü izleyen birinin bunu unutması imkansız, her garajı açan kumanda Excalibur! EKSKAAALİBUR EKSKAAAALİBUR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar