Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

smile adsl / cumadan beri baglantı yok

nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

dün acayip bi internet problemi yaşadım. splitter'a modeme giden kablo takılıyken telefon çalışmıyordu. Bi başka splitter deneyeyim dedim. belki bozulmuştur diye. Bi taktım internet bi daha gelmez oldu.

Ana hattı falan modeme taktım yine yok.

Aradım ttneti.

arıza kaydı aldılar.

20dk sonra Fatih Santraldan biri aradı. hattımda sorun olmadıgını evdeki kabloları kontrol etmemi istedi. yapamazsam ekip yollayacağını söledi.

Tabi ben çok emindim hatanın ttnetten kaynaklandıgından:D

Ekip yollamalarını istedi. Ama C.tesi oldugundan ancak p.tesi gelebilirler dedi. tmm gönderin dedim. Kapattım telefonu

dedim bi daha bi kontrol edeyim hattı. ana hattın ekleme yerinde zedelenme var. düzelttim falan. Sorun halloldu.

Sonra ttnetten bi daha aradılar. SOrun devam edio mu diye. Yok eyw dedim teşekkür ettim.

P.tesi sabahı da santrali arayıp ekip yollamayın boşuna dicem.

Ttnet ilk defa düzgün ilgilendi benle
TTnet FTW dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

dün acayip bi internet problemi yaşadım. splitter'a modeme giden kablo takılıyken telefon çalışmıyordu. Bi başka splitter deneyeyim dedim. belki bozulmuştur diye. Bi taktım internet bi daha gelmez oldu.

Ana hattı falan modeme taktım yine yok.

Aradım ttneti.

arıza kaydı aldılar.

20dk sonra Fatih Santraldan biri aradı. hattımda sorun olmadıgını evdeki kabloları kontrol etmemi istedi. yapamazsam ekip yollayacağını söledi.

Tabi ben çok emindim hatanın ttnetten kaynaklandıgından:D

Ekip yollamalarını istedi. Ama C.tesi oldugundan ancak p.tesi gelebilirler dedi. tmm gönderin dedim. Kapattım telefonu

dedim bi daha bi kontrol edeyim hattı. ana hattın ekleme yerinde zedelenme var. düzelttim falan. Sorun halloldu.

Sonra ttnetten bi daha aradılar. SOrun devam edio mu diye. Yok eyw dedim teşekkür ettim.

P.tesi sabahı da santrali arayıp ekip yollamayın boşuna dicem.

Ttnet ilk defa düzgün ilgilendi benle
TTnet FTW dedim.

neresi orası
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...