nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 cumadan beri baglantı yok,musteri hizmetlerini 2 kere aradım arıza kaydı aldık size donecez dediler ses yok,smile icin genel bir sorun mu var turkiye capında yoksa sadece benim evime mi gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 yok mu la smile kullanan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 komsudan wireless buldum of smile gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 TT ftw bağlayın dedim 2 saaate bağladılar arıza oldu 20dk ya çözdüler nakil dedim 2 saate naklettiler gak dedim yaptılar guk dedim yaptılar TT cnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 abi 3 gundur internetim yok kac kere telle aradım resmen oyalıyorlar telefondan kayıt yaptırmıstım henuz sozlesme imzalamadım iptal ettirsem olur mu 1 senelik anlasmalı paket e uye olmustum indirimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 hala yok internet 72 saati gecti ne arayan var ne soran her arayısımda farklı kişi hebele hübele yapıyor yeter lan ttnet den kacarken bu da mal cıktı dogru duzgun internet hizmeti alamayacakmıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 dün acayip bi internet problemi yaşadım. splitter'a modeme giden kablo takılıyken telefon çalışmıyordu. Bi başka splitter deneyeyim dedim. belki bozulmuştur diye. Bi taktım internet bi daha gelmez oldu. Ana hattı falan modeme taktım yine yok. Aradım ttneti. arıza kaydı aldılar. 20dk sonra Fatih Santraldan biri aradı. hattımda sorun olmadıgını evdeki kabloları kontrol etmemi istedi. yapamazsam ekip yollayacağını söledi. Tabi ben çok emindim hatanın ttnetten kaynaklandıgından:D Ekip yollamalarını istedi. Ama C.tesi oldugundan ancak p.tesi gelebilirler dedi. tmm gönderin dedim. Kapattım telefonu dedim bi daha bi kontrol edeyim hattı. ana hattın ekleme yerinde zedelenme var. düzelttim falan. Sorun halloldu. Sonra ttnetten bi daha aradılar. SOrun devam edio mu diye. Yok eyw dedim teşekkür ettim. P.tesi sabahı da santrali arayıp ekip yollamayın boşuna dicem. Ttnet ilk defa düzgün ilgilendi benle TTnet FTW dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 smile kullanıcısıyım ben bağlantımda bir sorun yok acıbadem bölgesindeyim. ayrıca smile teknik servisi ttnet'ten de boktan. sözleşmem bittiği gibi kaçmayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ShadowFax said: dün acayip bi internet problemi yaşadım. splitter'a modeme giden kablo takılıyken telefon çalışmıyordu. Bi başka splitter deneyeyim dedim. belki bozulmuştur diye. Bi taktım internet bi daha gelmez oldu. Ana hattı falan modeme taktım yine yok. Aradım ttneti. arıza kaydı aldılar. 20dk sonra Fatih Santraldan biri aradı. hattımda sorun olmadıgını evdeki kabloları kontrol etmemi istedi. yapamazsam ekip yollayacağını söledi. Tabi ben çok emindim hatanın ttnetten kaynaklandıgından:D Ekip yollamalarını istedi. Ama C.tesi oldugundan ancak p.tesi gelebilirler dedi. tmm gönderin dedim. Kapattım telefonu dedim bi daha bi kontrol edeyim hattı. ana hattın ekleme yerinde zedelenme var. düzelttim falan. Sorun halloldu. Sonra ttnetten bi daha aradılar. SOrun devam edio mu diye. Yok eyw dedim teşekkür ettim. P.tesi sabahı da santrali arayıp ekip yollamayın boşuna dicem. Ttnet ilk defa düzgün ilgilendi benle TTnet FTW dedim. neresi orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 :D eve giren ilk telefon kablosu varya bantla ekleme vardı. orası biraz şey olmuş sanırım. tekrar söküp bağladım. telefonda geldi internette geldi. sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ShadowFax said: :D eve giren ilk telefon kablosu varya bantla ekleme vardı. orası biraz şey olmuş sanırım. tekrar söküp bağladım. telefonda geldi internette geldi. sorunsuz abi bana kabloyu balkondan verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 balkondan kablo nasıl oluyo abi apartmanın kutusundan çıkmıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Holy said: balkondan kablo nasıl oluyo abi apartmanın kutusundan çıkmıyo mu? apartman yeni mutahit kutuyu sorunlu yapmıs balkondan verdiler bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 komşunun telefonu mu kullanıosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 kesin problem orda. ara telefon arızayı gelsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 abi kontrol ettim sadece kabloda ufak bir sıyırık var o da plastik kısmında icindeki bakır tel bile belli belirsiz gozukuyor sıyrıkdan ama aricam yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 o ilk giren kabloyu modeme bağla hat alııo mu bak. Modem içinde downstream/upstream muhabbeti var onlar kaç mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 abi simdi balkondan aldıgım kablo spliter a giriyor ordan modeme modemden pc ye,ilk giren kabloyu spliterdan sokup modeme takamam cunku jack ı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 jack taktır? bi internet cafeye git. Jack basan makasla bi jack alabilir miyim 5 dk ya getircem de tak 2dk lık iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 spilttera jacksız nasıl taktın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 direk monte halde splitterli satılan kablolar var onlardandır muhtemelen ama splitter da bozuk olabilir o yüzden splittersiz bi kablo ile denemende fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 dediklerimi yaparsan 1 saate internetine kavusursun :D -git bi int. cafeden jack basan makası ödünç iste. -telefon jackı satın al bi kaç tane 50kr, bi tanede splitter 3 TL bişi verirsin max. -eve gel ana kaboloya jack bas mdemi drek bağla bi test et. sonra yeni splitterla devam et yoluna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 abi sorunun ondan kaynaklandıgını sanmıyorm spliter ın icini actım baktım herhangi bir temassızlık yok buyuk ihtimalle smile adsl nin hattında bir yamukluk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ShadowFax said: spilttera jacksız nasıl taktın? bir ucunda 2 tane vida var 2 kabloyu o 2 vidaya sarıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 bende bozuk olanların içini açtım baktım herşey cok güzeldi. ama bozuktu. modeme giren kabloya telefon bağlayınca telefon sesi gelmesi seni yanıltır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar