eddy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ya istanbulda bu yaz denize gidenler varsa tavsiye edebilirler mi? Bu hafta sonu arklarla denize gideceğiz büyük ihtimalle Ya kumburgaz yada Riva ya gideceğiz ama emin değiliz bildiğiniz daha iyi bir yer varsa yada bu sahiller hakkında bilginiz var mı_? Yalnız ne kadar düşük bir yazı oldu ben bile hayret ettim :D [signature][hline] [Bu mesaj eddy tarafından 16 Temmuz 2004 16:09 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj eddy tarafından 16 Temmuz 2004 16:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 istanbul'u bilmem ama geçen televizyonda görmüştüm, Kilyos sahili çok güzel görünüyordu. ama ne kadar uzaktır, ulaşımı ne kadar rahattır bilmem. [Bu mesaj bedeviizz tarafından 16 Temmuz 2004 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 gelim Yalova Çınarçık Kumplaj[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bebek sahilinin güzel olduğunu duymuştum...[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] [Bu mesaj PawligeR tarafından 16 Temmuz 2004 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 kilyos fena diil ulaşımına gelince srıyere gidiyosun sarıyerden kilyısa minibüs kalkıyo biniyosun gidiyosun janem süfer[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Arabayla gitmek 2 saat sürer ama Ağva (Şile'de) güzel. denizi de güzel, denizin hemen yanında dere var, dere kenarında restoranlar var,sandallarla falan geçiyosun restoranlara, şirin çok sevimli bi yer.[signature][hline]Yalnızlığa dayanırım da, bi başınalığa asla... [Bu mesaj Nartanesi tarafından 16 Temmuz 2004 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ben gitmedim ama istanbulun en temiz yeri tuzla'da mercan diye bir yer var orası.. arkada tersaneler olduğuna kanmayın arada kara var:D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 havuz varken denize mi gidilir ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Abi denizinde tadı başka ya kumsal kızlar falan ne bilem ayrı bir havası var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 heh onları aıyorsan mercan dediğim yere gitmiycen :D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 O zaman gitmeyelim biz gitmişken muhabbet falanda olsun kız ortamı falanda olsun istiyoruz. ama deniz de önemli tabi gidip çamura girmeyelim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bu dediğim yerde çok kral krolar bulabilirsin :D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Daha önce bilmiyordum ama rockistanbul ayağıyla tanıştım.Kilyos Solar Beach kesinlikle tavsiye ederim.Ferah bir yer..[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Hakkaten abim gitmişti iyi diyordu ama Allahın sahiline de 25-30 milyon veresim de gelmiyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 deniz elbette.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... HTTP_PRECONDITION_FAILED: The precondition on the request for the URL failed positive evaluation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Bence Denizin yeri ayrı Havuzun yeri ayrı ben şuan deniz istiyorum ama Bazen de canım acayip Havuz istiyor.İkisinide yeri ayrı yüzmek için Havuz en iyisi ama[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 e deniz heralde bu arada gidebiliosan bayramoğlu fena diildir bi de zeronun da dediği gibi çınarcık ama merkez diil dewam et biraz daha kocadere tarafları (kime sorsan söyler :))[signature][hline]DUR YOLCU !...... abi 2.5 lira versene be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: CwzX, 17 Temmuz 2004 11:02 tarihinde demiş ki: e deniz heralde bu arada gidebiliosan bayramoğlu fena diildir bi de zeronun da dediği gibi çınarcık ama merkez diil dewam et biraz daha kocadere tarafları (kime sorsan söyler :)) bayramoğlu'nda yazlık var bizim tavsiye ederim baya temizlendi,sen gittin mi hiç ?[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Ya bayramoğlu fln nere ya alla alla adlarını bile duymadım.Nası gidebiliriz ki![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 aslına bakarsan uzak yani Tuzla'nın birz ilerisi.. vesait ile gidersen mesela nerde oturuyosun?[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 rumeli kavağında denize giriliyo valla plaj var ama pazargitmeyin cok kalabalık olurmus[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ohoo hacı uzak tuzla ya, Kumburgazdan falan çok mu iyidir oralar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 1-sakindir 2-sanırım daha iyi,ben girmiyorum denize ama girenlerin yorumları ii :) 3-dediğim gbi evet uzak,vesaitle gitmek istersen trenle fln gidiyorsun ama ben 2 kere denedim,tavsiye etmem! :) sanırım saat 10'da kadıköy evlendirme dairesinden otobüsler kalkıyor,direk bayramoğluna,akşam da 7 yada 8 de geriye geliyorlar,öyle rahatlıkla gidebilirsin.[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Kalsın biz çok da sakin istemiyoruz birde çok uzak telef oluruz o yollarda ama saolasın oralar ailenle fln iyi olur herhalde.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 tabi ki aile,ev fln olsa çok daha ii oluyor ama şunu dipnot olarak ekleyeyim kız yoğunluğnun çok fzla olduğu bir yerdir :)[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar