Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kantır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
heya. benim de içimde uktedir bu. "patinin kantır sunucusu olsa da geym monitörün ağız kokusunu çekmesek." deyu ağıt yakarım arada bir. :(

ayrıca 1.6 hepsini döver. sors'un grafikler neyin iyi de, 1.6'nın oynanabilirliği bayakı sağlam. sors alex ise 1.6 hagi yani. zero'da sabri sarıoğlu. bide kantırın asıl olayı grafiksizliği zaten. t cetveliyle çizilmiş hissiyatı veren modeller falan. orijinal kalması en güzeli. bugün çıkıp darth vader'ın düğmelerini dokunmatik yapsalar olur mu? olmaz. biz vader'ı öyle sevdik çünküt. hesap ortada. etti mi 40? evet. yaaa.
Mesaj tarihi:
1.6 açalım isterseniz yarın, sxesiz direk servera giriş için şifre koyarız, girecekler pm atarlarsa şifrelerini fln sölerim hem hile gibi bir durum olmaz hemde pati akar ?
Mesaj tarihi:
Seceba said:

1.6 açalım isterseniz yarın, sxesiz direk servera giriş için şifre koyarız, girecekler pm atarlarsa şifrelerini fln sölerim hem hile gibi bir durum olmaz hemde pati akar ?

sxe olmadan nasıl oynanıyor ki

not : şahsen gelirim lol
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

abi mw2'den falan sonra cok yapay geliyo kantir ya

bi de tayfa genel itibariyle les zaten, izolasyon saglamak mumkun degil.

sonra volek var, eym var falan diye gelecekler.

çok garip olacak ama ben cs nin harbiden basit grafiklerini ve iyi simule edilmiş silah tepkilerini seviyorum mw2 benim
için single playerdan ibaret :P ha mesela dod serisini komple sevememiştim cs basit ve güzel tıpkı komşu kızı gibi ama dod daha çok böyle caddede gördüğün ayağında ugg kıçında mini şort giyen kız oluyor.. ikisininde verdiği verebileceği tatmin aynı ama birinde grafiksel delaye girebilme ihtimalin çok yüksek
  • Yeni Oluştur...