BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 sunucusu bizde neden yok? bir de kondişın ziro aldım bakalım ne olacak olmadı sors alırım bidaha kşne canım acaip derercede pompalıkla kafa patlatmak istedi de oyunu daha indiriyor steam amca :(
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 heya. benim de içimde uktedir bu. "patinin kantır sunucusu olsa da geym monitörün ağız kokusunu çekmesek." deyu ağıt yakarım arada bir. :( ayrıca 1.6 hepsini döver. sors'un grafikler neyin iyi de, 1.6'nın oynanabilirliği bayakı sağlam. sors alex ise 1.6 hagi yani. zero'da sabri sarıoğlu. bide kantırın asıl olayı grafiksizliği zaten. t cetveliyle çizilmiş hissiyatı veren modeller falan. orijinal kalması en güzeli. bugün çıkıp darth vader'ın düğmelerini dokunmatik yapsalar olur mu? olmaz. biz vader'ı öyle sevdik çünküt. hesap ortada. etti mi 40? evet. yaaa.
gecko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 olsaydı source açarlardı bence, yanlız şu sxe hatası olayından gına geldi.
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 alın abi steamden sxe fln uraşılmaz
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 abi mw2'den falan sonra cok yapay geliyo kantir ya bi de tayfa genel itibariyle les zaten, izolasyon saglamak mumkun degil. sonra volek var, eym var falan diye gelecekler.
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 1.6 açalım isterseniz yarın, sxesiz direk servera giriş için şifre koyarız, girecekler pm atarlarsa şifrelerini fln sölerim hem hile gibi bir durum olmaz hemde pati akar ?
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Seceba said: hem hile gibi bir durum olmaz hemde pati akar ? tezatlık var cümlede
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Cairne said: turnuva yapalım rapdine sdfsdfsdf ben varım!
gecko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Seceba said: 1.6 açalım isterseniz yarın, sxesiz direk servera giriş için şifre koyarız, girecekler pm atarlarsa şifrelerini fln sölerim hem hile gibi bir durum olmaz hemde pati akar ? sxe olmadan nasıl oynanıyor ki not : şahsen gelirim lol
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Cairne said: takımlı ama gecko noobunu bizim takıma vermesseniz olur.
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 kaç kişilik açalım 16 32 fln ? 16 yeterlidir heralde
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ben de oynarım ya çohzel olur
slickers Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 bende gelirim 4 er kişilik takımlar yapalım imba olur
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 patideyiz ve şu muhabbet hala dönmemiş; NE KANTIRI LAN FAKİRMİSİNİZ
gecko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Magnum said: Cairne said: takımlı ama gecko noobunu bizim takıma vermesseniz olur. you suck
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 16 yeterde bnm blgsayar tamirden gelene kadar touchpedden takilcam bilginize
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Penthesilea said: abi mw2'den falan sonra cok yapay geliyo kantir ya bi de tayfa genel itibariyle les zaten, izolasyon saglamak mumkun degil. sonra volek var, eym var falan diye gelecekler. çok garip olacak ama ben cs nin harbiden basit grafiklerini ve iyi simule edilmiş silah tepkilerini seviyorum mw2 benim için single playerdan ibaret :P ha mesela dod serisini komple sevememiştim cs basit ve güzel tıpkı komşu kızı gibi ama dod daha çok böyle caddede gördüğün ayağında ugg kıçında mini şort giyen kız oluyor.. ikisininde verdiği verebileceği tatmin aynı ama birinde grafiksel delaye girebilme ihtimalin çok yüksek
Öne çıkan mesajlar