mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ceHTKmg2RJ4 of aşırı kötü bi grup basçı fazla iyi o kadar iyi ki resmen saçma sapan durmus grubun kalanının yanında eahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 abi yorumlara bakın ahah http://www.youtube.com/user/platonic45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 selam hafif alkollüyüm uykum da var. mesajında bascıyla dalga geçtin dimi yani grupta sorun yok sorun bascıda değil mi. galba anlayamadım mesajını çünkü. 2 dakka dinledim beynim slap doldu resmen. bi de nasıl bir açık bas sesidir o. böyle kötü bas çalış da görmedim hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 mikrofonu yalamis yutmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Hepsi kötü.Basçıda kötü ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Bas tellerini koparmak istiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 gördüklerim arasında en iyisi bu bas çalan arkadaş aehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 burda başçı daha fena http://www.youtube.com/watch?v=p5bLASpw8D4&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 basi alip solistin kafasinda kirmak istedim, o sirada baglamaci abi klavyeciye dalicak, perkusyonda alttan dubam dubam ritm vericek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 abi o diil de, 4 ayrı platformda çalıp kaydetmişler sandım ilk başta. meğer aynı yerdeymiş hepsi. fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 kafalar ayri aga, hepsi ayri alemlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 AHHAHAHA 2. ŞARKIDA BASS AHAHDASDFAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 adam mutlu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 2.şarkida bassdan spaghetti sarkiyor=) Yemekten falan geliyorlarmiş heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 hahahaha bassçı ne ayak lna uahduahdsa adam başka diyarlarda takılıyo *** auhduahd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 asıl soru o şarkılara bas ne alaka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar