TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 tam wipe derken... http://img96.imageshack.us/img96/1020/wowscrnshot122609110228.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 onu bunu bırakta sen nabıon hesap makinasıyla falanmı oynuyosun bu nası bi çözünürlük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 800x600 + tüm efektler kapalı= max fps =i win :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 1280*1024 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 kendi oynayış şeklimden bahsediodum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ui süpermiş, link versene addonlara :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Azcık efekt falan açta oynarken zevk al oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 iyide 1 hp oyundaki butun olmemesi gereken moblarin durdugu hp mesela lich kingli heroiclerde felan paso son bosslar 1 hpde duruyo cok garip bi durum deil tabe burda bilemicemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 1hp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 geçen HoR da ilk boss bana vurdu, 1 hp ile kurtuldum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 BonePART said: iyide 1 hp oyundaki butun olmemesi gereken moblarin durdugu hp mesela lich kingli heroiclerde felan paso son bosslar 1 hpde duruyo cok garip bi durum deil tabe burda bilemicemde Yok burda o mob ölüyor gerçekten :D Onu kurtardığımız için zaten. O 1 hp için bir saldırı daha yeterliymiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 oha sylvanas a mob dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 5 man lich king mi kesiliyor yahu? o nasıl iş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 yok kesemiyorsun 1 hpde kaliyor lich king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 kaçılıyor. her ne kadar paladin olduğumdan dolayı gaza gelip, herife "undead lan bu. anası bile.." deyu exorcism falan saldım amma. ölmüyor çakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 abi koskoca lich king'i 5 kisi dovuyo mu yani? hayir hadi onu gectim, lich king illidan'i dovdu, illidan'i 25 kisi dovdu, lich king'i 5 kisi mi dovuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 dövmüyor denmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 chase event o kimsenin dovdugu yok kovalarken saydırıyorsunda 1% hp bile inmiyor orda tam sona gelirken gunship battle geliyor kurtariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Penthesilea said: abi koskoca lich king'i 5 kisi dovuyo mu yani? hayir hadi onu gectim, lich king illidan'i dovdu, illidan'i 25 kisi dovdu, lich king'i 5 kisi mi dovuyor? ı ıh. dokunamıyorsun bile, anında yatırıyor. yakalarsa da kaçarken frostmourne'u yere çakıyor 90k mı ne vuruyor aoe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Masquerade said: Penthesilea said: abi koskoca lich king'i 5 kisi dovuyo mu yani? hayir hadi onu gectim, lich king illidan'i dovdu, illidan'i 25 kisi dovdu, lich king'i 5 kisi mi dovuyor? ı ıh. dokunamıyorsun bile, anında yatırıyor. yakalarsa da kaçarken frostmourne'u yere çakıyor 90k mı ne vuruyor aoe. + "LFM LICH KING" tarzı 5 man dungeon da değil, sylvanasla ikisi içeri odaya geçiyorlar (!) siz 5 kişi geri kalanlarla uğraşıyorsunuz.. Sylvanas orda dağları taşları deliyor bir hışımla siz mental olarak "hadi be abla be azimle işeyen duvar delermiş" şeklinde destek oluyorsunuz falan. Herşey sylvanasın üstüne kurulu aslında orda free boost yapıyor isteyen herkese, sylavanas + 5 kişi aslında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 hayır abi o işin görünen yüzü. geçen random girdiydimdi. imba grup geldi. herkesde 5k+ ciğırsikör. erkenden kestik bossları. yukarı çıktık hemen. bir de ne görelim? arthas üstte, sylvanas altta. çok fenaydı yani. bizi görünce hemen toplandılar tabi. dövüşüyormuş gibi yapmaya devam ettiler. ki zaten lady sylvanas "he's so powerfull" derken sesindeki erotizmi, arzuyu, ihtirası, aşkı sezmek pek de zor değil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 o değilde ben theriverbelowu çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 bizde çok zeviyoruz, o yüzden vay ak da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Çok ayıp ettim tabi buna dalgınlıkla mob diyip xD Bu arada ben biraz damage denemesi yaptım fena olmuyor. Ama range olmayan girmesin. Arkadaşın birine "dal abi bişey yapmıyor" dedim. Tek attı LK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 abii. :( sevmeyin beni. itip kakın, hor görün. top diye oynayın. çünkü götüm kalkıyor. bildiğin kalkıyor.. yükseklere doğru.. şımarıyorum adeta. if i could fly deyu şarkılar söylüyorum.. ama yere inemiyorum... inemiyorum... inemi... inemiğz ağ riğzın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar