Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 22 ağustos 2009 sınav soruları ve cevapları lazım. ya ne güzel calculate ediyodu o aptal site öff. edit:tarihi yanlş yazdm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ya şu şudur bu buudr diye bi liste yok mu kimsede?ezberlesek çatır çutur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Abi zaten soru havuzu var. Şöyle 4 deneme çözsen 2 saate ezber at yeter. Aynı sorular çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 yıl 2009 insanlar hala ehliyet alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bravo necmiye kutlayın arkadaşlar necmiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 85 nete çıkardım neredeyse tüm sınavlar da. Bi deneme daha sonra yatızlıyım. Alakasız bi okula vermişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 100 100 100 çakıp geliyorum brb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 başarılar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 vallaha 11 de girdim 11:45 de çıktım daha sınavdan çıkan yok galiba :D sadece 2 tane eski sınav çözdüm. bence geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 bende burdan 2 kisi gecemicek sinavi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ilk yardımdan 2 yanlış trafikten 5 motorda 6 olsun. böyle bişe gelecek. o değil de sırada ne var ? ha bi de bir dünya yardım ediyodu görevliler. bi tersledim. adam takip mesafesini bilmiyo. 20 aşında serseri. neyine yardım ediyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 geçtinmi ehliyet sınavı zorlastırılacakmıs dogrumu bu söylenti ? edit:mantıksız mesaj vardı deiştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 sınav zordu sanki biraz ama geçerim heralde ya sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 direksion sınavı efsanelerini severim, hoş yalanlardır; açtım camı el dışarda bi el freni hemen tamam geçtin dediler vs.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 benim rezaletti ya herkes kolay kolay dedi ben de direk girdim sınava. motorda amma saçma sapan sorular varmış ha bi de sağlıkta soğuktan donmak üzere olan birisini nasıl tedavi edersiniz diye bi soru vardı. şıklardan bi tanesi de "üstüne kaynar su dökeriz" tarzı bişiydi ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ben son gece yaptığım denemelerde hep sınırlarda dolaşıyodum 1-2 yanlış fazla veya az yapıyodum falan ama sınav daha rahat geçti açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 girdim de çok yetemedim galiba sdf. bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 soruların cevapları fln ne zmn yayınlanır ya bi kontrol ediim ona göre direksiyon derslerine gidiim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 cevaplari bir hafta sora yayinlamislardi oncekinde. sonuclar bir aya yaklasmisti. direksiyon sinavi zor mu diyen arkadas icin de, arabayi kaldirip durdurabiliyosan gecersin. 500 metre falan suruyosun zaten. sonra geri geliyosun sonra bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Ben arabayı 2 kere stop ettim.3. sefer patinajla kalktım bana bile verdiler ehliyet : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 benim arkadaşım otobüs durağına girmiş , ona bile vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 korkmama gerek kalmadı ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 öyle bi sistem ki o ehliyet sınavları, iyi kullanan adam düşük puan alıyor, hatalı kullanan adam yüksek. based on a true story bu arada, allahsız herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Boş yolda 60 la gittim diye bırakmıştı herifler beni ilk sınavda Allah belalarını versin ne kadar araba kullanamayan insan varsa almıstı ben kalmıstım direksiyondan hızlı gitmişim diye.Kıştı bide 4 saat sıra beklemiştim orda donmustum konuyu görünce yine adamları anasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Tenekeadam said: Ben arabayı 2 kere stop ettim.3. sefer patinajla kalktım bana bile verdiler ehliyet : ) sana ehliyet vermişler de araba vermesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar