cado Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 sağlık ve trafik neysede motordan kalcam heralde:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bujiler ateşler 2 soru da benden kaptın hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 triger kayışı kesin çıkçak. hep aynı şeyleri soruyolar kalmak zor baya sınavda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 zaman olmadıgından bitek motora kasabildim, motoru geçip digerlerinden kalabilirim dicemde zor ya onlarıda lise bilgisiyle yaparım zaten lise bilgisine bile gerek yok okuma yazma bilen geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ben de motora bakacam az sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bende gircem hiç çalısmadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 antifriz soğuk havalarda akü suyunun donmasını engeller debriyaja basınca aşağıdakilerden gerçekleşen olay : baskı balatanın açılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 online ders veriyorum resmen rep verin yarın termo-2 vizem var replere ihtiyacım olacak. ha bir de, arabanın sileceği, motorun parçalarından biri değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Jant kapağı da olabiliyor o silecek şaşırtmaca soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ya hepine toplam 1 saat çalıştım yeminle sadece sorulara baktım yani hep aynı sorular çıkıyor stres yapmayın çıkmış sorulara bakın 1 kere yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 böyle diyonuz diyonuz zaten sonra biz de son dakkaya bırakıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ya adamların ellerinde soru kalmadı artık son 3 yıla bak yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bu sınav soruları tübitak hazırlıcakmış :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Hotdog said: bu sınav soruları tübitak hazırlıcakmış :O buna da hep gülüyom ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ben hiç gülmedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 gerçekmi lan yarın bende girecem, ilk yardımdan korkuyorum ben sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 hey allahım ya, yarın ekonometri sınavımız var ağlayanımız yok, ehliyet sınavı için üzülüyorsun. sad smiley kullanman bile yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bu arada araba su kaynattı mı ılık su ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 google dan aydın sarı ehliyet yaz oradan deneme tesleri var onları çöz ben öyle yaptım gayette yararlı oluyor bilgilerini ölçüyorsun.ehliyetten geçtim kursa hiç gidememiştim hep o testleri çözdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ben kursa ilk gün ilk saat gittim trafik levhaları falan derken tüydüm hemencik bi daha trafik dersine gelmeme kararıyla motorlara geleyim diyodum ama zamanım uymadı hiç napayım haıyr o değil bizi mkurs kıyak yapmış bi de son üç gün yani çrş prş ve cuma tekrar dersleri koymuşlar onlara da gidemedim hiç hep çakıştı napayım saat 11 olsun oturcam başına ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ben hep gitçmem gitçem dedim bi gidemedim kursa. ilk günler gitmeyince de sonradan gidip dersler nerde filan demeye utandım açıkçası, ondan hiç gitmemek daha mantıklı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 :) bence o testleri bi çözmeyi dene! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ben aldım ya 2 yıl oldu öylesine geyik yapıom topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar