axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bu mesajı dc den indirdiğim aynı 2 dosyada da verdi. Bi tanesi zipliydi açtım, diğeri direk iso. Boyutları dc ile tutuyor. Ignore yada correct diyip yazabiliyorum cdye ama cd boş görüyor. Ne olabilir ve tamir edilebilir mi?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 dc anlamam.. dyna çok iyi anlar ama sanırım deamon tools senin bu iki programını da açabilir.. mount etmeyi dene cd gibi görünüp açılabilinir..[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 17 Temmuz 2004 03:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Nero image drive varsa iso'yu ona yükleyip nero ile disc copy yapmayı denesen?[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Image drive nedir? Galiba bende neroda yok, yeni bi nero mu indirmem lazım yoksa başka bi programla da yapabilir miyim?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 deamon tools... onu dene[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Nero 6'da vardı, sanal bir cdrom oluşturuyor ve istediğin iso'yu yükleyip çalıştırabiliyorsun. O işi yapan başka program olarak aklımda sadece virtual cd kalmış, başkaları da vardır elbette.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Bu arada bu sayfaya her girdiğimde senin mesajdaki resmin çarpısına basıp kapama isteği doğuyor. :)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Teşekkürler, virtual yaptım sorun çıkarmadı. O kadar indirdiğime yanardım. Tey tey tey sevindirik oldum valla :) Hatta bonecrusherın radyoda çaldığı oneway ticketına bile tempo tutuyorum:-)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar