Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 PC'yi TV'ye bağladım. Speaker çıkışına da Creative'in 2+1'i takılı. 1080p mkv filmler izlerken efektler çok gürültülü konuşmalar da derinden geliyor. Yani sesi ne kısabiliyom ne açabiliyom. Bu sorunun bir çözümü var mı? Neden kaynaklanıyor olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 izlediğin filmler r5 değil değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 5.1 kodlanıyordur. Onu 2.1 e çevirmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 moriQ said: 5.1 kodlanıyordur. Onu 2.1 e çevirmen lazım. sanıyorum sorun bu dediğin yüzünden kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 programla çözmştm bn onu,KM player kur,orda bir sürü ıvır zıvır ayarı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Seperate said: programla çözmştm bn onu,KM player kur,orda bir sürü ıvır zıvır ayarı var sanıyorum windows 7de çalışmıyor. hata verdi.. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 uyumluluk olarak xp dene belki olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Media Player Classic->Options->Audio Switcher->Enable Custom Channel Mapping Sonra alttaki listede ne kadar kutucuk varsa işaretle dibe kadar. Bende oyle düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 NeroWarden said: Media Player Classic->Options->Audio Switcher->Enable Custom Channel Mapping Sonra alttaki listede ne kadar kutucuk varsa işaretle dibe kadar. Bende oyle düzeldi. Hocam çok teşekkür ettim =) Şimdi daha dengeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Ahaha forumda ilk yardım ettiğim insansın. Sevindim şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 oha 1291 mesajda ilk defa mı birine yardım ettin dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 O kadar boş bir insanımki hahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bi de karaoke açık kalmış olabiliyor her şey çok saçma olabiliyor o zaman. ses kartının softwareinde var ayarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Çözüm ararken buna rastladım, cevap bile vermişim ama KM player ney la hahah Şimdi bu sorunu çözemiyorum GOM player kullanıyorum, konuşma sesleri hep kısık ama diğer sesler acayip yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 moriQ said: 5.1 kodlanıyordur. Onu 2.1 e çevirmen lazım. bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 hmmm konuşmalar kısık, efektler sesli. bu bende tek bir şey çağrıştırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 temiz güldüm asdasfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 aynısı televizyonda üzüyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 yify e o konuda ben de kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Daum player ile on numara oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar