Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 pugla takilir item toplar bi guilda girerim diyorsaniz ravencrest frostwhisper sylvanas fena degil puglar kaliteli.
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Osmanın hatrına kucak açarım size ama faction change yapıp horde gelmeniz lazım =)
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Cons said: abi horde baydı ya ally olsanız baya iyi olurduda. prot pala katıldı aramıza bide. ama noob :( frostmane e gelmem zaten geçen hafta ordaki charı faction changeleyip migrate bastım. bg çok kötü. Ya sylvanas'a aktardım benim mage i horde tan ally yapıp.Abi stormscale'den sonra hiç sarmadı 2 hafta dayanabildim.Şu an orda duruyor char. Sylvanas'ın allysi çok kanamalı cons.Ben bukadar nazlı noob sürüsü görmedim sadsfd.10 numara raid kuruyosun 1 vipe herkez çıkıyor.Cuma'dan sonra bütün prolar raidlerini bitirdiği için puglarda başarı neredeyse imkansız.
Cons Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 stormreavera gittim baya iyi gibi.
trix Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 nickin ne cons, bg'da karşılaşırsam focus charge yapayım sana. storm ile başlayan serverlar iyidir, zaten hepsi cyclone'da oluyor sanırsam. ally için ravencrest, horde için stormscale en iyi pvp serverlarıdır eğer ki arena odaklı oynayacaksanız.
Cons Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Recep=Osso Tayyip=Cons Erdogan=sipeyskeyk
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 selam ben Recep.Şuan healer benden daha iyi dps yapıyor.
Osso Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Cons said: Recep=Osso Tayyip=Cons Erdogan=sipeyskeyk Yanlış yazmışsın lan. Recep=sipeyskeyk Tayyip=Cons Erdogan=Osso edit: vh'da moonfire ile adamdan fazla dps yaptım healer halimle :/
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Osso said: Cons said: Recep=Osso Tayyip=Cons Erdogan=sipeyskeyk Yanlış yazmışsın lan. Recep=sipeyskeyk Tayyip=Cons Erdogan=Osso edit: vh'da moonfire ile adamdan fazla dps yaptım healer halimle :/ AHAHAAHAHAHAHAHAH cok basarili lan ahahahahahaa
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Adamlar arena takımın ismini DAVOS FATİHİ koymuş.. /facepalm
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 adamlar hades, zeus, poseidon tadındalar çünkü abi. allah gibi. kütür kütür
Solaran Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Sakın bi hata yapıp boulderfist e gelmeyinde.... bomboş server...
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ABİİİİİİİ AHAHAHHAHAHA isimler ve arena takımı efsaneymiş
Öne çıkan mesajlar