sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 pugla takilir item toplar bi guilda girerim diyorsaniz ravencrest frostwhisper sylvanas fena degil puglar kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 eliyıns ların hepsi çorç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Osmanın hatrına kucak açarım size ama faction change yapıp horde gelmeniz lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Cons said: abi horde baydı ya ally olsanız baya iyi olurduda. prot pala katıldı aramıza bide. ama noob :( frostmane e gelmem zaten geçen hafta ordaki charı faction changeleyip migrate bastım. bg çok kötü. Ya sylvanas'a aktardım benim mage i horde tan ally yapıp.Abi stormscale'den sonra hiç sarmadı 2 hafta dayanabildim.Şu an orda duruyor char. Sylvanas'ın allysi çok kanamalı cons.Ben bukadar nazlı noob sürüsü görmedim sadsfd.10 numara raid kuruyosun 1 vipe herkez çıkıyor.Cuma'dan sonra bütün prolar raidlerini bitirdiği için puglarda başarı neredeyse imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 nick ne sylvanasta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 stormreavera gittim baya iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 nickin ne cons, bg'da karşılaşırsam focus charge yapayım sana. storm ile başlayan serverlar iyidir, zaten hepsi cyclone'da oluyor sanırsam. ally için ravencrest, horde için stormscale en iyi pvp serverlarıdır eğer ki arena odaklı oynayacaksanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Recep=Osso Tayyip=Cons Erdogan=sipeyskeyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ahahahahahahhahha RTE ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 oha ciddi değilsin sandım hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 selam ben Recep.Şuan healer benden daha iyi dps yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Cons said: Recep=Osso Tayyip=Cons Erdogan=sipeyskeyk Yanlış yazmışsın lan. Recep=sipeyskeyk Tayyip=Cons Erdogan=Osso edit: vh'da moonfire ile adamdan fazla dps yaptım healer halimle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 recepin e'ler şekilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Osso said: Cons said: Recep=Osso Tayyip=Cons Erdogan=sipeyskeyk Yanlış yazmışsın lan. Recep=sipeyskeyk Tayyip=Cons Erdogan=Osso edit: vh'da moonfire ile adamdan fazla dps yaptım healer halimle :/ AHAHAAHAHAHAHAHAH cok basarili lan ahahahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Adamlar arena takımın ismini DAVOS FATİHİ koymuş.. /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 adamlar hades, zeus, poseidon tadındalar çünkü abi. allah gibi. kütür kütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Sakın bi hata yapıp boulderfist e gelmeyinde.... bomboş server... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Ahaha başlıkta konuda süper :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 çok iyiyiz beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ABİİİİİİİ AHAHAHHAHAHA isimler ve arena takımı efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar