Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 10 gundur bir urun bekliyorum, bugun sabah hos bir surprizle karsilasip teslimatin bugun yapilacagini ogrendim. tracking hedesin takip ediyorum ama hicbir hareketlilik yok. teslimatlarin sonlanmasina bir bucuk saat daha var, eger bugun gelmezse pazartesiye kalicak, ben de sinir olucam. haydi ama UPS, kirma kalbimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 En acısı da evde falan beklemek zorunda kalmak. Bir kaç kez kapıyı duymamıştım kargocu geldiğinde gidip kendim almak zorunda kaldım, keşke apartmanlarda/sitelerde falan kargoları bizim için almaya yetkili birileri de olsa. Süper olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 UPS yapmaz böyle şeyler ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 haftasonuna kalmasın valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 pofff.. gece 2'de ellerine ulasan paketi getiremediler, simdi de sitede "istisna, paket gecikmeli" tarzinda bir uyari var. yarin, cumartesi resmi tatil, pazar da zaten tatil, pazartesiye kaldi bu adamlarin salakligindan.. oooof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bende 2 haftadır ispanyadaki okuldan davetiye mektubu bekliyorum. 2 hafta önce postaya veriyorum demisti adam hala bekliyoruz gelcek diye.. berbat bişi posta beklemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 eğer kitap falan değilde teknolojik bir ürünse eve gelmesini asla bekleyemiyorum , sabah 9 da arıyorum geldi mi geldiyse direk gidiyorum almaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar