Choericoe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Bilg.müh. mezunuyum,çalışmaktayım burada fakat yurtdışında yaşamak istiyorum,ingiltere istiyordum ama yeni vize sistemine göre minimum master istiyorlar. Amacım para kazanmak değil yurtdışında,daha iyi standartlarda ve mümkünse din,vatan,namus gibi kavramları insanların çok önemsemediği biryerlerde hayatımı idame ettirmek istiyorum. Fakat vize konularında düzgün bilgim yok,birkaç yere baktım genelde sen işini ayarla gelmeden öyle vize verelim şeklinde; 1-2 puanla çalışma vizesi veren yer gördüm oraları denicem fakat yinede tavsiyelere ihtiyacım var,hangi ülkeye nispeten kolay vize bulabilirim acaba. Masterım yok çünkü hem istemiyordum hemde okurken gno'm 3'lerden 2'lere kadar indi psikolojik rahatsızlığım sırasında.Ama yazılım bilgim gayet sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 kazakistanda super para var benden solemesi. sadece hedefinizi avrupa olarak belirmeyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 zimbabve (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bence guneykore yi deneyebilirsin.. vizesiz gidebilirsin, 3 ay kalip isine gucune bakarsin, duruma gore yolunu cizersin. veya japonya da olabilir, ozellikle japonya da ingilizce eskisi gibi degil cok populer. onun disinda aklima gelen norvec ve finlandiya var ama kesinlikle iskandinav ulkeleri kendi ana dillerini konusabilmene onem veriyor. eger birikmis biraz paran varsa, bu ulkelerede okul ve is olanaklarini arastirabilirsin.. finlandiya calisma bakanliginin kendi siteleri falan var. baya detayli anlatiyor calismak icin oraya gelenlerin nasil bir yol izlemesi gerektigini falan. onun disinda aklima gelen bide almanya var, ama Turk olmak biraz sorun olabilir orda... tam bilmiyorum... not: yapmisligimdan veya yasamisligimdan degil, sadece senin gibi biraz arastirdigim icin biliyorum biraz hadiseleri.. sempatizan durumu yok flame lemiyelim hemen yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 SOMALİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 mokoko said: kazakistanda super para var benden solemesi. sadece hedefinizi avrupa olarak belirmeyin derim. gecen sene baya bi arastirdim hocam ben orayi, kimle gorustuysem, girisimci isen gel buraya diyorlar... maasli calisma sartlarinin cok kotu oldugunu duydum, cok degil ama 5-6 arkadasim var orda is guc sahibi almaata da yasiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 singapur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 yeni zelanda, avustralya, kanada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Japonya(tu) p.s 6 ay vizesiz dolaşabiliyorsun orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 biri güney kore hakkında biraz daha detaylı bilgi verirse ben de sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 uzakdoguyu en azından bir kez gormeniz lazım yasamaya karar vermeden once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 abi kore biraz sikintili, cunki kacak giden cok isci var. hatta sirf o yuzden iki ulke dis isleri bir araya gelip bi protokol imzalicaklar onumuzdeki sene ve kibar bi vize uygulamasi gelicek yani koreye gidecek olan erken gitmeli. korede dil cok onemli abi, o yuzden master veya dil imkani icin oraya gitmek gerekli, okul parasini da ingilizce ogreterek cikarmak mumkun, google da "teach english in korea" diye aratirsaniz bu sansi size saglayan bir cok kurumla karsilasiyorsunuz. vize suresi de uzuyor bu sekilde. onun disinda milliyetci bir ulke, o sebeple girisimcilik disinda sartlar gercekten zor, kolaylik icinde dil cok onemli.. yani oraya gitmeden burdan bir is ayarlamak zor, mesela sozunu ettigim finlandiya falan gibi calisma bakanligindan gelin calisin diye bi site falan yok. onun disinda sosyal imkanlar cok gelismis, sokakda 100mbit wireless var mesela ;) vs vs... bildiklerim bunlar.. edikk : yemekleri cok kotuymus, alismak baya bi zaman aliyormus buyuk bir cogunluk icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Choericoe said: 1-2 puanla çalışma vizesi veren yer gördüm oraları denicem fakat yinede tavsiyelere ihtiyacım var,hangi ülkeye nispeten kolay vize bulabilirim acaba. Antigua-Barbuda, Arjantin, Arnavutluk, Bahamalar, Barbados, Belize, Bolivya, Bosna-Hersek, Brezilya, Ekvador, El Salvador, Fas, Fiji, Filipinler, Guetemala, Güney Afrika Cumhuriyeti, Gürcistan, Haiti, Hırvatistan, Honduras, Hong Kong, İran, Jamaika, Japonya, Karadağ, Kazakistan, Kırgızistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kolombiya, Kore Cumhuriyeti (Güney Kore), Kosova, Kosta Rika, Libya, Makau Özel İdare Bölgesi, Makedonya, Maldivler, Malezya, Mauritus, Nikaragua, Palau Cumhuriyeti, Paraguay, St. Vincent-Grenadines, Singapur, Solomon Adaları, Sri Lanka, Suriye, Svaziland, Şili, Tayland, Trinidad-Tobago, Tunus, Tuvalu, Uruguay, Ürdün, Venezuela. vizesiz gidebileceğin yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 kuzey korede güzeldir... füzeleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ekvatora git rahat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 amerika :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Para ise derdin Baltık ülkeleri derim. Mercedes çekip altına almancı konvoylarıyla yurda gelip hava atmak istiyorsan Alamanya. Eşit hayat standartları diyorsan eğer, girip şirkete tekme yiyip kovulmamak veya bir krizde açıkda kalıp yurda geri dönmek istemiyorsan Küba veya venezüela. Amerika'yı deneme bile. Unutma Amerikan rüyası sadece bir rüya :) http://www.tradingeconomics.com/Economics/Unemployment-Rate.aspx?Symbol=USD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 mokoko said: kazakistanda super para var benden solemesi. sadece hedefinizi avrupa olarak belirmeyin derim. adam birinci önceliği para değil yaşam standardı olarak belirlemiş yalnız. kazakistan, katar, dubai, orta asya ülkeleri gibi yerde evet "ÇOK" para kazanılabilir ama yaşam standardı çok düşüktür. Anca birkaç yılı bu ülkelerde feda edip sonra yapılan birikimlerle dönmek üzere düşünülebilir buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Italya'ya git bence abi siesta yaparsin her oglen ohh. yada amerikaya gel. eidt: bak en iyi sartlara sahip ulkeler listesi buldum http://www.nowpublic.com/world/best-country-live-list-countries-2009-un-hdi norvec birinci sonra avustralya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 makedonya alayına critler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Choericoe said: daha iyi standartlarda ve mümkünse din,vatan,namus gibi kavramları insanların çok önemsemediği biryerlerde daha iyi standartlarda kısmını çıkarırsak afrikada bi ülke en yakın diyebiliriz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 oyle bi yazmissiniz ki bu saydiginiz ulkeler sanki size kucak acmis dort gozle gelmenizi bekliyorlar. bunun oturma izni var calisma izni var bunlar olmadan hic bir yerde tutunamazsiniz, bari bunlari nasil halledecek onlari da yazsaydiniz. :) turist vizesiyle mi yapmayi planliyorsunuz butun bunlari? cunku oteki turlu gemiden atlayip, meksika sinirindan gecip giris yapan adamlardan pek farkiniz kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 kimse belirtmemiş ama Kanada, mühendislere karşı bayaa iyiler mesala geçen yıllarda Kanada'ya hiç gitmemiş sadece İngiltere'de yaşamışlığı olan dayım ve ailesine (kimya mühendisi kendisi) vatandaşlık teklif ettiler... Ayrıca inşaat mühendisi arkadaşım gitti şu an gayet iyi diyor sadece bir tavsiye ben fazla bilmiyorum koşullarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 naapıyor inşaat mühendisi olan? proje mi yapıyor, yol mu? o baab da sordum yani.. bir de önceden mi (tr'de iken) anlaşmıştı şirketle yoksa orada master vs yaparken mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ukrayna (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar