adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 couuuuuuuuuuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 "when you see a person someone" abi bunu aratınca google sonuç bulamıyo adam çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 0ne burda olmamasına rağmen bir günümü daha neşe içinde sonlandırmama vesile oldu. COUZ ASDKASŞDKLSAŞDASDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 abi adam o kadar komplike bir ingilizce kullanıyor ki,birtek kendisi ne demeye çalıştığını anlıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 gris online oldu kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 anglosuckson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 abvblizzard said: gris online oldu kaçın ahahahahahahahahaha bide ben 2 kere üstüste okuyunca anladım losers diyo kaç diyo git diyo çocuklarınıda diyo al diyo git diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ne biçim bişey abi. sayfa 8 deydim. 8/9 diyo. ileri ye bastım 9/10 oldu bida bastım 10/11 töbee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 /spam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 album gezerken buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 behlül kaçar,iyi geceler sevgili arkadaşlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 AMA SAKLANAMAZSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Size son bir kıyak.Facebook'umdan bir "arkadaşın" iletisini paylaşayım ben güldüm,siz de gülün. XXX XXXX : YENİ YILDA.. saçlarım kıvırcık olsun.bütün odaları giyim odası olan yeni bi evim olsun.o olsun bu olsun.sewgilim olsun.bütün derslerim AA olsun :P. dünya sağdan sola dönsün.1yıl kalıcı frenchlerim olsun:)saçlarım hiç kırılmasın.. vintage chanel kemerlerim olsun.üstüme hiç şarap dökülmesin.. benim sewdiğim herkes beni s...ewsin.. diğerlerini salla:) thats all.. :P hı bide ırmak özay izmire tasınsın.. bitti..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 2010'dan bukadar basit beklentilerim olsa keşke:( dünya barışı istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 yeni yılda biri gülümsesin bana başka bişey istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 akil fikir isteseymis keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 abvblizzard said: yeni yılda biri gülümsesin bana başka bişey istemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 sırıtsın demedim gülümsesin dedim böyle sevgi dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bide yeni yılda dedi 2010 anlamında sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 sipeyseyk gülsün abi adam ipana reklami gibi gülüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 dory said: akil fikir isteseymis keske. valla bu kız tv'da program falan yapıyor moda üzerine,bir yandan da moda okuyor.yani düşünüyorum bazen,bazı insanlar her ne kadar salak olsa da kendi alanlarında başarılı olup birçok akıllı insandan mutlu olabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 adana diye okudum onu adananın ne reklamı var diye yaklaşık bi 15 saniye düşündüm sonra dur lan bu işte bi iş vardır dedim kendi kendime bidaha okudum ipana olduğu anladım sonrada bunları yazıyorum işte birazdan mesajı gönderdem hatta dur gönderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 aha ekonomide mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar